Take a fresh look at your lifestyle.

Регулярне прибирання будинку: що це, як замовити

0 40

Напевно, ви неодноразово задавалися болісним питанням – що вибрати: веселу прогулянку з дитиною на вулиці чи прибирання, без якого ніяк не обійтися!? Кожна поважна господиня намагається утримувати свій будинок у чистоті та порядку, що дуже непросто, особливо коли є робота та діти. Якщо ви хочете приділяти більше часу сім’ї та собі, то вам варто замислитись про прибирання будинку за контрактом від компанії “Чистота” у Львові.

Чому варто замовити послугу регулярного прибирання

Кожен із нас знає, що за повсякденними турботами та справами дуже часто не вистачає часу на хороше прибирання будинку чи квартири, оскільки це заняття забирає чимало часу та сил. А чистота – це ж неймовірно приємно. Чистий будинок дарує відчуття затишку, комфорту та стабільності.

Професійні клінери компанії “Чистота” готові швидко та якісно зробити прибирання будь-якої складності за вас! Скориставшись їхніми послугами, вам захочеться знову і знову замовляти прибирання вашого будинку. Якщо ви хочете заощадити ваші кошти, можна замовити послугу регулярного прибирання будинку у Львові. Це дуже вигідний пакет послуг можна замовити у двох опціях:

  • 2 рази на місяць (або 1 раз на 2 тижні) – економія складає 10% від звичайної ціни клінінгу;

  • 4 рази на місяць (або 1 раз на тиждень) – економія складає 20% від звичайної ціни клінінгу.

Підписавши договір на прибирання будинку на регулярній основі в компанії “Чистота”, ви позбавите себе цього “головного болю”. Клінери нагадають вам про майбутнє прибирання і ви зможете спокійно зайнятися своїми справами. Прибирання може відбуватися без вашої присутності – збереження всіх речей та майна гарантовано!

Де замовити регулярне прибирання дому у Львові

Клінінгова компанія “Чистота” надає своїм клієнтам у Львові широкий спектр послуг:

прибирання будинків, котеджів та квартир разово та регулярно, а саме – базове, генеральне прибирання та прибирання після ремонту, а також миття вікон;

хімчистка м’яких меблів – суха та волога (додатково швидке сушіння).

У розпорядженні клінерів компанії Чистота не лише великий досвід у справі клінінгу, а й високотехнологічний інвентар для проведення всіх маніпуляцій, а також спеціальні та безпечні еко-засоби для миття та чищення від провідних світових виробників.

Гарантуємо, що скориставшись послугами компанії “Чистота” хоча б один раз, вам захочеться звертатися до них знову і знову. Якісне регулярне прибирання будинку за контрактом позбавить вас маси проблем і збереже ваші кошти.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.