Take a fresh look at your lifestyle.

“Вирішили принести себе в жертву”: у Тернополі від голоду померла вся родина

0 741

Як раніше повідомлялось, у Тернополі в квартирі знайшли мертвими 78-річну матір та її 50-річну доньку.

Їхня 55-річня родичка жила разом з ними кілька тижнів. Її забрали до лікарні з тотальним виснаженням, там вона і померла.

Знайомі покійних кажуть, що жінки заморили себе голодом через секту.

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

Як розповідають люди мати та її доньки були зовсім некомунікабельні. 55-річна жінка працювала санітаркою у лікарні, але за кілька місяців до трагедії звільнилась з роботи. Спершу сусіди помітили що з квартири давно ніхто не виходить та не забирають пошту. Коли почули неприємний запах то викликали поліцію та рятувальників. Коли квартиру відкрили то там виявили два тіла та ледь живу 55-річну жінку. Експертиза встановила, що жінки померли від голоду.

Коли родичка потрапила до лікарні то вона важила лише 30 кілограм. 5 днів лікарі намагалися її врятувати, але, на жаль, не вдалося. Вона померла від виснаження.

Люди які живуть в тому самому будинку, розповіли що жінок не стало через секту Мунтяна, а не через бідність.Через це вони припинили спілкуватись із родичами і друзями, оскільки ті не поділяли їхнього захоплення. Рідні покійних це не заперечують, проте не коментують.

“З їжі там не було нічого, лише пляшка олії стояла. Але в квартирі було 13 тис. грн на столі”, – каже сусідка Марія Іванівна.

Жінка загадує, що до квартири покійних часто приходили жінки в довгих спідницях та білих хустках. Також звідти чули співи.

Сусіди впевнені, що жінки принесли себе в жертву. І до цього ретельно готувались. 55-річна жінка звільнилась з роботи, потім вони винесли з квартири всю їжу, зачинилися і чекали на смерть.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.