Take a fresh look at your lifestyle.

Били, катували сіллю і знімали страждання на відео: мачуха і рідний батько до смерті замучили 6-річного хлопчика

0 647

Трагедія сталась у Англії, шестирічного хлопчика закатували власний батько та мачуха.

Його не годували, не змінювали одяг, і надовго закривали в окремій кімнаті та змушували спати на підлозі.

Тим більше муки дитини мачуха знімала на камеру. Тим більше на відео чути плач та крики та його його ніхто не любить.

29-річний батько і 32-річна мачуха звинувачуються у вбивстві 6-річного Артура. Як розповідає поліція, хлопчик отримав черепно-мозкову травму, не сумісну з життям. Мачуха перед смертю хлопчика мучила та катувала, заставляла спати в коридорі на підлозі, морила голодом, закривала в кімнаті по 14 годин на добу.

На відео, зняте за декілька годин до смерті, видно як він прокидається, та намагається встати з підлоги. Він зовсім без сил. На цьому відео він в комбінезоні що одягнули на нього 5 днів тому.

 

На інших відео, що знайшли правоохоронці, чути як хлопчик викрикує,  “Мене ніхто не годуватиме”, “Тато викине мене у вікно”, “Мене ніхто не любить”.

Коли мачуха побила його смерті то чекала перше 13 хвилин, а потім вже подзвонила до служби спасіння. Коли швидка прибула до їхнього будинку, то побачила, що дитина лежить на спині і з синіми губами. У лікарні медики виявили 130 гематом по всьому тілу.

Маленький Артур з батьком Томасом Х’юзом / New York Post

Батько не визнає провини у вбивстві, лише у безвідповідальному відношенні до дитини.

За три місяці до трагедії батько з сином переїхали до будинку мачухи. До того чоловіка з сином поважали та відгукувались про них добре. Матір дитини засудили до 18 років тюрми, після того як вона зарізала хлопця.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.