Take a fresh look at your lifestyle.

“Мати потонула з двійнятами не втримавшись на даху. Що з тобою, світе?”: Єфросиніна написала про подробиці наслідків підривуКаховською ГЕС

0 158

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, висловивши своє обурення на міжнародні організації та відомих особистостей за замовчування наслідків підірвання російськими окупантами Херсонської ГЕС.

Та наголосила на важливості прийняття відповідальності за цю катастрофу.

“Третій день майже другого Чорнобиля в Україні. На очах усієї планети 500 км² нашої прекрасної землі занурюється під воду, забираючи все живе. Знайома показала мені кадри своєї тітки, яка, сидячи на даху свого будинку на Херсонщині, знімала момент, як мати з грудними двійнятами затопилася ітонула з ними на руках, не втримавшись на своєму даху за трубу”, – написала ведуча.

Подальше звернення Єфросиніної було спрямоване на міжнародні організації та видатних особистостей, які, на її думку, замовчують факт вибуху Херсонської ГЕС. Вона згадала шведську екоактивістку Грету Тунберг, яка не коментує цю катастрофу, американського підприємця Ілона Маска, який поширив відео про те, що до руйнування ГЕС, якби Україна причетна, а також компанію Meta, яка видаляє пости українських блогерів, де вони розповідають правду про злочини російських загарбників.

“А що світ? – написала ведуча. – ООН, напевно, святкує день російської мови, бо дій жодних. Ганебна поведінка цієї організації перекреслює все, що зробив для України їхній український фонд-представник під час війни. Червоний Хрест роздає гроші жителям Шебекіно, бо вони, мабуть, важливіші за людей і тварин, які затоплюються під водою в Каховці”.

Маша Єфросиніна висловила своє обурення і розчарування у ставленні міжнародних організацій та публічних особистостей до трагедії, яка відбувається в Україні. Вона вважає, що це замовчування несправедливе та свідчить про неефективність дій спільноти міжнародних партнерів в реагуванні на екологічні катастрофи та захист прав людини.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.