Take a fresh look at your lifestyle.

У вчорашній авіакатастрофі у Чугуєві загинули двоє уродженців Львівщини

0 45

Ввечері 25 вересня біля Чугуєва у Харківській області розбився військовий літак АН-26. Внаслідок авіакатастрофи в обласній лікарні Харкова загинув 20-річний курсант зі Львівщини. Згодом стало відомо, про ще одну смерть курсанта із Львівської області.  

Серед загиблих в трагедії на Харківщині курсантів – 20-річний Віталій Вільховий із Соснівки та Ростислав Булій зі Старого Самбора, 1998 року народження.

Зазначимо, ввечері 25 вересня навчальний військовий літак Ан-26 рoзбивcя, коли заходив на посадку на аеродром Чугуєва біля Харкова. На борту, окрім екіпажу, перебували курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.

Як повідомили у Харківській ОДА, за попередньою інформацією, яку озвучив міністр оборони України Андрій Таран, причиною трагедії могло стати те, що літак під час виконання планового тренувального польоту зачепився крилом за землю.

Фото: Антон Геращенко, фейсбук
Фото: Антон Геращенко, фейсбук

Нагадаємо, у Львові 26 вересня оголосили день жалоби за курсантами, що загинули в авіакатастрофі поблизу міста Чугуєва Харківської області. На знак скорботи за померлими на адмінбудівлях, будівлях комунальних і державних підприємств, установ та організацій приспустили прапор України із чорною стрічкою.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.