Take a fresh look at your lifestyle.

Прийшов до лікарні забирати дружину з трійнею, а мені сказали: «втекла твоя благовірна, і сліду немає»

0 246

Я одружився по великій любові. Звали її Танею. Начебто звичайна дівчина, але дихати без неї не міг. Увечері проводжу до будинку і всю ніч чекаю ранку, щоб зустріти і проводити в інститут.

Через кілька місяців я запропонував їй переїхати до мене. В урочистій обстановці зробив пропозицію. Таня погодилася.

Я дуже хотів дітей. Вона говорила, що треба почекати трохи, пожити для себе, а вже потім, коли будемо готові, думати про дитину.

– Та що тут думати? – не розумів я. – Краще зараз стати батьками, поки молоді, сили є.

Таня не заперечувала. За її очам я бачив, що вона не в захваті від перспективи стати матір’ю, але думав, що все владнається. Ось візьме вона на руки свого малюка і зрозуміє, як помилялася.

Незабаром дружина завагітніла. Їй було нелегко, вона мучилася від сильного токсикозу, живіт був величезний, ходити з кожним місяцем ставало все важче.

Коли прийшов час, я відвіз Таню в пологовий будинок. Коли до мене вийшла медсестра і сказала, що у нас трійня (дві дочки і син), це був найщасливіший момент у моєму житті.

Дорослий чоловік, але від радості стрибав.

У день виписки я приїхав з квітами. Приготував для Тані сюрприз: купив красиве золоте колечко. Тільки подарувати його було нікому. Я дізнався, що Таня вночі втекла.

Від шоку не міг навіть думати. Добре, що батьки приїхали. Допомогли дітей додому забрати. Поки я відходив, мама няньчила з онуками.

Десь через півроку, я зрозумів, що, напевно, так навіть краще. Якщо Таня не хоче дітей, то і не треба. Виростимо без неї.

Минув час. Діти пішли в садок, потім – в школу. Всі троє закінчили школу із золотою медаллю.

Вдруге я так і не одружився. Тим більше, що і розлучення офіційного не отримав. Пару раз знайомився з дівчатами, але розумів, що не можу їм повірити. Весь час чекав підступу. Потім зрозумів, що краще й не намагатися. Жив один.

Одного разу в двері подзвонили. Дочка відкрила двері. На порозі стояла … Таня. Постаріла, але все ще дуже красива.

Вона запитала:

Можна увійти?

Я впустив її. Навіть чашку кави запропонував. Вона розповіла мені, що раптом зрозуміла, що не любить ні мене, ні дітей, і не хоче витрачати своє життя на нас. Але тепер вона хоче загладити провину. Їй ніде жити, і вона вирішила повернутися в сім’ю.

– Все-таки це мої діти, – сказала Таня. – Повинні розуміти, що мамі на старості років потрібна фінансова допомога.

Як виявилося, хотіла Таня не фінансової допомоги, а повного утримання.

Чесно кажучи, мені стало смішно. Діти переглядалися між собою. Поява блудної мами їх явно не обрадувала.

Я попросив Таню піти і більше ніколи не приходити до нас. Вона намагалася ще щось пояснювати, але ніхто її не став слухати.

Зараз я щасливий дідусь. У мене – шестеро онуків. Я дуже люблю своїх дітей, і вони люблять мене. А для Тані в нашому житті немає місця.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.