Take a fresh look at your lifestyle.

Тест: Ваша перша дія визначить, що ви за людина

0 5 886

Є безліч речей, здатних дати уявлення про вашу особистість: від щоденних звичок до мови тіла. Навіть вибір смартфона може дещо цікаве про вас розповісти!

Ми звикли вважати, що в будь-якій ситуації існує тільки два види рішень — правильне і неправильне. Однак наш тест зовсім не про це. Ви не можете вибрати «неправильну» відповідь, тому що всі вони вірні.
Ми пропонуємо вам вибрати одне з чотирьох дій в ситуації, показаної на зображенні нижче, і дізнатися більше про самих себе.

Що б ви зробили першим?

1. Виключити киплячий чайник

Якщо ви вибрали чайник, це може означати, що ви натура гаряча й запальна. Ви швидко і без найменших вагань приймаєте рішення, і ніщо не здатне зупинити вас на шляху до мети.

Ви можете швидко втомлюватися від монотонних занять. Також ви дбаєте про власну безпеку і не любите сюрпризів. Вам простіше слідувати чітким планом, що не передбачає будь-яких несподіванок.

2. Відповісти на телефонний дзвінок

Вибір цього варіанту може говорити про те, що ви зосереджена і дипломатична людина. Вам складно приймати помилки інших людей. Вас можна охарактеризувати як ділову людину, здатна впоратися з кількома завданнями одночасно.

Вам легко дається спілкування з людьми. В цілому можна сказати, що вам подобається заводити корисні знайомства і перебувати в центрі уваги.

3. Заспокоїти плач дитини

Якщо спочатку ви вибрали заспокоїти дитину, то ви, швидше за все, врівноважена особистість. Вам подобається допомагати оточуючим, і ви готові пожертвувати собою в ім’я інших. Ви сімейна людина і цінуєте взаємини між людьми.

Самотність вас лякає, вам важливо, щоб поруч завжди хтось був. На ваш погляд, краще провести вечір вдома в колі сім’ї, ніж на гучній вечірці в барі.

Заборонити собаці гризти диван

Якщо ви вирішили спочатку відігнати собаку від дивана, то можна зробити висновок, що ви не виносите безладу в будь-якому сенсі: як в будинку, так і в житті. Для вас важливо тримати все під контролем.

Ви не заспокоїтеся, поки все не стане на свої місця. Ви надаєте велике значення матеріальним цінностям і соціальним статусом. Як правило, ви знаєте відповіді на всі питання і не губитеся в будь-якій ситуації.

Наскільки точно ці твердження збіглися з вашим уявленням про себе? Погодьтеся або не погодитеся зі всіма характеристиками? Розкажіть нам в коментарях.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.