Take a fresh look at your lifestyle.

Рідні загиблого, який на Великдень з кулаками увірвався в дім АТОвця, просять менше обговорювати в соцмережах їхнього Володю

0 12 280

2 травня, на Великдень, у с.Глещава 6 молодиків із сусіднього села Іванівка після словесної перепалки переслідували 24-річного Андрія до самого його дому, де знову напали на нього, вибивши вікна та двері в хаті, де знаходився молодий чоловік і його хвора матір.

Захищаючись з ножем в руках, 24-річний АТОвець наніс смертельне поранення одному з нападників – Володимиру.

Батьки загиблого Володі шоковані трагедією: батько хлопця весь час плаче, а мати взагалі не може прийти до тями від трагедії. У загиблого залишилася сестра, яка зараз опікується організацією похорону.

Найрідніші люди Володимира ніяк не коментують ситуацію. Знайшла сили висловитися лише його бабуся.

“Ми не звинувачуємо ні свого Володю, а ні того хлопчину. Може, він і не хтів. Але зразу брати ніж. І ще й показували такий ніж великий, міряли його. Чи він буде в тюрмі сидіти, чи не буде, нам з того нічого!Ще й такі нефайні коментарі пишуть”.

Родичі Володимира просять, щоб користувачі соцмереж менше обговорювали цю подію в соцмережах, аби не обзивали їхню сім’ю та не паплюжили пам’ять загиблого чоловіка.Їм і без того дуже важко переживати це все.

Андрій, ветеран АТО, на якого в його ж будинку напали шестеро чоловіків, каже, що шкодує, що його самозахист призвів до смерті молодого чоловіка, що він цього не хотів, лише обороняв свою матір і себе. Більше того, він сам викликав поліцію одразу після нападу, а також “швидку”, повідомивши, що поранив одного з своїх опонентів.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.