Take a fresh look at your lifestyle.

Вже не “б*дло українське”: 20-річна донька судді з Києва передумала й забрала назад свої слова про співвітчизників і Крим (ВІДЕО)

0 3 782

Її слова у соцмережі набрали неабиякого розголосу та обурили українців. 20-річна дочка судді Печерського райсуду Києва Анастасія Константинова передумала й зараз просить вибачення за свої слова.

Напередодні вона заступилася за російських артистів, які гастролюють в окупованому Криму, заявляючи, що півостров Україна не поверне.

“Я хочу зробити заяву та принести вибачення всім українським громадянам, у яких висловлена інформація про мене викликала обурення та виправданий гнев”, – сказала вона.

Раніше дівчина сказала наступне: “Я читаю, що за ним бігають, щось йому доказують, що Крим український. Не дають відпочити людині. Якесь б*дло українське, вгамуйтеся!. Він- артист. Те, що він виступав у Криму – це нічого, б***не означає. Він російський, вже не наш. Змиріться з цим”, – висловилась Анастасія Константінова.

Це відео вона опублікувала напередодні, коли в одному з елітних ресторанів у середмісті Києва помітили російського репера Басту. До 2020 року Служба безпеки заборонила артисту в’їзд до України через те, що той виступав в анексованому Криму. Утім, термін 3-річної заборони минув і репер знову готується гастролювати Україною.
“Моя емоційна позиція за поводом артиста Басти була звільнена тим, що я представляю цінителем його творчості, але не була освічена його політичними поглядами”, – додала фігурантка скандалу.

Відомо, що Анастасії 20 років і вона донька одіозної судді Печерського райсуду столиці Крістіни Константінової. У цьому ж суді працює і вітчим дівчини. Її їм’я вказане в деклараціях суддів. Обоє відомі своїми рішеннями у справах майданців і активістів. Батьком Анастасії називають ДБРівця Анатолія Тарасюка. Нині він теж розслідує злочини часів Революції гідності.

Що думають з цього приводу батьки дівчини – зв’язатися з ними журналістам не вдалося. Позицію Анастасії вже засудили в її альма-матер. Дівчина-студенка заочного відділення юрфаку.
“Київський національний університет імені Тараса Шевченка категорично засуджує будь-які прояви сепаратизму та підтримує територіальну цілісність України! Висловам, що суперечать цій позиції, буде надано належну оцінку”, – йдеться у заяві університету.

Константінова вже й сама їх оцінила.
“Я дійсно з родини юристів, які поважають закон та Конституцію України, які отримали все самостійно: своєю працею та добропорядністю. Я усвідомлюю, що опозорила їхнє ім’я”, – додала дівчина, яка нібито навіть готова відповісти за свої слова.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.