Take a fresh look at your lifestyle.

За 10 місяців вагітності ніxто так і не попередив молодy мамy, що її чекає насправді…

0 1 992

Дженні Стаденрот герсу живе в Нью-Йорку разом з чоловіком і дочкою Віллоу Прімроуз. Дженні письменник і популярний блогер.

Після народження дочки вона розповіла світу про своє перетворення в маму. І про тих відкриттях, про які її ніхто не попередив …

1_result

«Коли я була вагітна, кожен вважав своїм обов’язком« попередити »мене про те, що мене чекає. Більшу частину з цих десяти місяців я прожила в абсолютному жаху. Попередження сипалися на мене з усіх боків – в черзі в магазині, коли я одягала черевики або йшла додому з занять з йоги. Попередження, попередження всюди – про те, що буде: від вивертаючої навиворіт, що відключає мозок болю при пологах до порожньої оболонки, що від мене залишиться, коли вона з’явиться на світ.

Іноді я відчувала себе засудженої до страти, я намагалася змусити себе насолоджуватися маленькими задоволеннями, незважаючи на свої розміри і дискомфорт, тому що, якщо запитати оточуючих, мої маленькі радості скоро повинні були закінчитися!

«Насолоджуйся своїм чоловіком зараз – ти будеш так зайнята дитиною, що у вас не буде часу один на одного, коли вона з’явиться!» «Купи собі закритий купальник на літо – твоє тіло вже ніколи не буде колишнім». Або ще гірше, що мені сказала доктор, коли я зізналася, що хочу залишатися сексуальною для свого чоловіка: «Ти схуднеш в цей раз, але після другого – забудь. Ти будеш такий змученої, що тобі буде наплювати ». Фу !!!

І, звичайно, улюблене всіма: «Спи, поки можеш!» (І заяви сестри: «Насолоджуйся тишею!» «Зроби манікюр – у тебе не скоро буде час для цього» і навіть “У тебе не буде часу навіть душ прийняти».) Але з усіма цими страшними попередженнями, які змушували мене відчувати, ніби настає кінець світу, ніхто не попередив мене, що ж насправді станеться.

Вони повинні були сказати, що після всіх цих годин в пологовому відділенні (більшу частину яких я провела під анестезією, відчуваючи себе не так вже й погано), коли я побачу її обличчя, моє серце вистрибне з грудей і розіб’ється об підлогу. Вони повинні були сказати, що сльози щастя існують, і неможливо стримати їх, коли ти стала мамою, коли ти тримаєш цю красу в руках. Так що краще приготувати паперові хустки і запастися водостійкою тушшю.

3_result

Вони повинні були сказати, що я буду любити свого чоловіка набагато сильніше, коли він стане батьком мого досконалості, я не зможу навіть згадати, що раніше називала любов’ю. Що у нас будуть труднощі і суперечки – частіше нешкідливі, але ми винайдемо свої способи проводити час разом, наприклад, будемо кататися по місту, поки вона спить ззаду. Ми придумаємо їй неймовірно смішні клички і будемо реготати до упаду. А він, нарешті, навчиться завжди зберігати в будинку вино для мене, і що це буде найбільш романтичною річчю на світі. Що я буду підслуховувати, як, міняючи підгузки, він буде говорити: «Я Тато. «Тато» – це буде твоє перше слово ». І моє серце буде горіти, немов кипляча лава, плавитися і знову стікати на підлогу.

Вони повинні були попередити, що здорове харчування створить необхідну кількість молока для моєї дочки. Що мені навіть не захочеться сідати на дієту спочатку. І через два тижні, коли доктор скаже, що моє молоко допомагає їй розвиватися в нормі, я буду відчувати себе такою гордою, якою не була ніколи. Що я буду хвилюватися про її вазі і постійно думати про здоров’я. І через шість тижнів моє тіло поміститься в моїх джинсах, але мені буде комфортніше в леггенси. І мій чоловік буде твердити мені, як я сексуальна. Дуже часто. І впевнено.

4_result

Вони повинні були попередити мене, що, незважаючи на втому, необхідність прокидатися і ніжно піклуватися про неї буде приносити так багато задоволення. І коли тільки ми вдвох будемо не спати четвертій годині ранку, я буду насолоджуватися ніжним спокоєм світу, кішкою у моїх ніг і дитиною в моїх руках, і я буду плакати, бо ці дні пролітають так швидко.

Вони повинні були попередити, що те, як вона виростає з одягу для новонароджених, буде розбиватися мені серце. Що іноді я буду просто дивитися на неї годинами, не піклуючись про дедлайни, які я пропустила. Що її крики і плач буду дратувати мене і змушувати діяти, але коли мені вдасться її заспокоїти, я буду відчувати себе суперзіркою. Що я буду спати. Може, не щоночі і не по багато годин.

Але найбільше мене буде засмучувати думка, що кожен раз, коли вона засинає на моїх грудях, це може бути останній раз. Насолода її «новонароджених» стане моєю роботою – кращої, що у мене коли-небудь була.

Вони повинні були попередити, що у мене буде час на салон краси, але, сидячи в кріслі для педикюру, я буду писати повідомлення її татові, тому що сумую за ним. Що я буду брати в руки жіночий журнал і бачити, як на зміст капають сльози. Ось таке розслаблення. Ох, вже цей післяпологовий педикюр!

5_result

Вони повинні були попередити, що, коли я стану матусею, зміниться абсолютно все, але я ні на секунду не захочу повернутися до того, чим була раніше. Вони повинні були попередити, що моє життя стане такою багатою, красивою і повною задоволення, що я буду озиратися на своє минуле і думати: «Бідна я. Я тоді ще її не знала ».

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.