Take a fresh look at your lifestyle.

“Гаваріть на українскам? Ета же брєд!” Українська телеведуча влаштувала істерику через “приниження російськомовних”

0 29 671

Українська журналістка Катерина Жарких влаштувала істерику через нібито “знущання з російськомовних” в Україні. Дівчину обурило, що у деяких громадських закладах Києва немає табличок з російською мовою. На її думку, це неприпустимо, адже “історично Київ був російськомовний, як і половина України”.

Про це журналістка написала у своєму “Фейсбуці”. Інформує Vidverto

Жарких заявила, що сьогодні російськомовних намагаються зробити “нацменшиною” в Україні, і це, вважає вона, неприпустимо.

Дівчина переконує, що її щодня і скрізь у Києві “дискримінують” — у магазинах, у кафе, у кіно, на телебаченні і в книгарнях. До свого допису вона прикріпила фото таблички в одному з ресторанів, яка її чимось “ображає”.

“Нам постійно хочуть нав’язати якийсь комплекс недогромадянина, недоукраїнця. “Ми живемо в Україні, значить повинні говорити українською”. Ну брєд же!” – написала Жарких.

Дівчина заявила, що російськомовних хочуть зробити безправними, а крім того через мову людей нібито сварять між собою і принижують.

“Ця ненависть вже дійшла до того, що мати-одиначка не хоче відправляти свою дитину в російськомовний клас, бо боїться, що її поб’ють по дорозі додому інші школярі з паралельного класу”, – пише журналістка.

Дівчина нагадала, що Володимир Зеленський ішов на вибори як російськомовний, але тепер “продовжує стравлювати суспільство” українською мовою.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.