Take a fresh look at your lifestyle.

Поліція знайшла повішаним ймовірного вбивцю тернопільської завучки школи (фото)

0 1 267

У вівторок, 22 вересня, в Тернополі виявили тіло жорстоко вбитої заступника директора школи № 11 Анжели Макаренко. Поліція підозрює в злочині співробітника банку, якого незабаром знайшли повішеним. Раніше під Харковом 17-річний хлопець втопив односельчанина.

Як повідомляється, жінці розбили голову, а на шиї були ножові поранення.

«Версія пограбування відпала відразу, тому що в будинку були золоті речі та прикраси, а також гроші, ніхто це не зачепив. Швидше за все вбивство сталося на побутовому грунті, про це говорив і характер завданих травм. Поліція перевірила камери спостереження, опитала в тому числі і співробітників школи. З’ясувалося, що до завуча в той день приходив чоловік. Тоді стали перевіряти, чи був він у неї в будинку », – сказав спікер Національної поліції Тернопільській області Сергій Крета.



Підозрюваним виявився співробітник одного з банків Тернополя. Незабаром його тіло виявили недалеко від місця проживання – повішеним у шахті ліфта.

«За попередньою версією, конфлікт стався через гроші. Хто кому був винен, ми поки не знаємо, тому що і чоловік був не бідною людиною », – заявив Крета.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.