Take a fresh look at your lifestyle.

“Протягом року не народиш дитину, я від тебе піду”: Кухар розказала, як Стоянов вмовляв її на доньку

0 293

Балерина Катерина Кухар зізналася, що довго не наважувалася народити доньку Настю своєму чоловікові Олександру Стоянову. В якийсь момент артист навіть висунув їй дуже жорсткий ультиматум.

Про материнство, а ще про велику трагедію свого життя, смерть первістка Катерина розповіла програмі “Життя відомих людей”.

 

Катерина Кухар має сина від першого шлюбу і доньку від другого, з Олександром Стояновим

Перша дитина Кухар, дівчинка, померла у пологах.

“Найстрашніше випробування – це був цей момент реанімації і після реанімації, коли тебе переводять у палату, і, крім того, що тобі в принципі не хочеться жити, ти чуєш дитячий плач…”, – поділилася страшними спогадами балерина.

Згодом, у своєму першому шлюбі Катерина народила сина Тимура.  Вона дуже тішиться з того, що в хлопчика є двоє татусів, адже Олександр його одразу полюбив. Утім Стоянову непросто вдалося вмовити балерину на спільну дитину, адже артистка дуже боялася втратити форму.

“Він каже: “Мась, ти мені ще довго будеш морочити голову? Ти хитра жінка, я вже все зрозумів, мене це не влаштовує. Якщо ти протягом року не народиш дитину, я від тебе піду”, – пригадала Катерина.

 

Балерина довго не могла зважитися на нову вагітність, але не пожалкувала

Зі слів балерини, вона страшенно образилася на коханого і тиждень із ним не розмовляла.

“Для мене важливо було зрозуміти, що якщо раптом я не зможу мати дітей, чи піде він від мене чи ні? Він уже за тиждень прийшов, обійняв і каже: “Мась, я тебе так кохаю, ти важлива і дорога, якщо ти не захочеш народжувати дітей, я буду з тобою”, – я так заплакала, він це прожив”, – поділилася вона.

Під час вагітності Настею Катерина набрала 13 кілограмів, але вже через чотири місяці після пологів повернулася на сцену.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.