Take a fresh look at your lifestyle.

У Заліщицькому районі з понеділка школи переходять на дистанційне навчання (деталі)

0 504

З 19 жовтня 2020 року Заліщицький район переходить у «червону» зону епідемічної небезпеки.
Таке рішення прийняла державна комісія з питань ТЕБ та НС у зв’язку із стрімким темпом зростання захворюваності на COVID-19.

Через ситуацію, яка склалася, відбулося позачергове засідання комісії з ПТЕБ та НС при райдержадміністрації, яку очолив голова РДА Володимир Шипітко.

Відповідно до рішення комісії в районі забороняється:

– відвідування дошкільних та позашкільних закладів освіти (рекомендовано закладам середньої освіти району з 19 жовтня перейти на дистанційну форму навчання);
– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) та інших розважальних закладах;
– відвідування отримувачами соціальних послуг установ, що надають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Зазначимо, що рух міського та приміського транспорту не заборонено, проте пасажири ОБОВ’ЯЗКОВО повинні дотримуватись усіх протиепідемічних норм, передбачених законодавством.

Відповідним службам дано ряд доручень щодо посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території району, в тому числі і під час проведення місцевих виборів 25 жовтня цього року.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.