Take a fresh look at your lifestyle.

Підняти тариф в 4 рази! Газова компанія шокувала пропозицією. Коболєв попереджав – українці шоковані

0 68

Найбільший оператор газових мереж Львова та області приватна обслуговуюча компанія “Львівгаз” планує підвищити вартість доставки газу для населення.

Мова йде про підняття ціни більше як в 4! рази з 0,99 грн до 4,14 грн за 1 метр кубічний.

Про це повідомляє видання Zaxid.net

Як зазначається в протоколі проведення публічного обговорення щодо зміни тарифу на доставку газу для населення, керівництво “Львівгазу” запропонувало збільшити вартість цієї послуги з встановлених раніше 0,99 грн до 4,14 грн за 1 метр кубічний без ПДВ.

У компанії пояснили зростання вартості за доставку тим, що вже з наступного року зростуть витрати на сировину, на обслуговування газових мереж та на заробітну плату працівникам компанії.

Також, як зазначають представники “Львівгазу”, вони збираються компенсувати збитки, які були отримані протягом минулих років.

Варто зазначити, що під час вищезазначеного публічного обговорення проти підвищення тарифів на доставку (розподіл) газу виступили представники бізнесу. Мова йде про “Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” та” Трускавецькурорт”.

Як зазначають представники цих підприємств, компанія “Львівгаз” планує отримати надприбутки коштом своїх абонентів. Також вони зазначили, що “заявлені витрати на обслуговування мереж та виплату зарплати “не відповідають реальним змінам цін, соціально-економічним процесам та показникам в країні”.

У «Львівгазі» кажуть, що плата за доставку газу є «інвестицією споживачів у комфорт».

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.