Take a fresh look at your lifestyle.

У Монастириську шахраї обмінюють в магазинах підроблені банкноти номіналом у 1000 гривень

0 2 159
На Тернопільщині повідомляють про шахрайську схему, яку «прокручують» у магазинах зловмисники. Йдеться про обмін професійно підроблених банкнот у 1000 гривень.

Про це повідомляє “Тернополяни”.

Про це в мережі «Фейсбук» повідомляє Ira Vanat. За словами жінки, наразі є інформація про банду, яка орудує у м. Монастириська. Втім, не виключено, що шахраї не роблять аналогічні афери в інших населених пунктах краю.

«Хочу вам неофіційно повідомити інформацію, бо офіційно би мали повідомити і надати результат своєї роботи інші органи, але… В місті Монастириська промишляє вже практично шахрайська схема по обміну 1000-гривневих купюр в магазинах. Тому підприємці і прості люди — будьте уважні з номіналом цієї купюри, бо підроблена вона дуже і дуже професійно, на найвищому рівні», — йдеться у дописі пані Ірини.

Як слушно зауважує жінка, даним питанням вже давно б мали зайнятися поліцейські, однак, наразі лише росте кількість жертв аферистів.

«А з цим шахраєм (шахраями) мали би давно навести порядок, для цього  в місті би мали стояти камери спостереження і відповідні заяви від потерпілих, але банда і надалі промишляє в Монастириськах, тому будьте обережні», — застерігає вона.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.