Take a fresh look at your lifestyle.

“Один вдома. Сільська версія”: хлопці з Заліщанщини зняли рімейк відомої новорічної комедії (ВІДЕО)

0 864

8-річний Назар Ковальчук перевтілився у Кевіна Маккалістера і залишився вдома сам перед Новим роком. Такий сюжет фільму “Один вдома 2.Сільська версія”, який створили хлопці із Заліщицького району.

Про це повідомляє “Новини Тернополя на 20 хвилин”

Як розповідає автор ідеї Володимир Мандзюк, зйомки тривали 5 годин, ще 6 — фільм монтували. Результат переглядайте нижче.

Напередодні Новорічних свят двоє сусідів із села Винятинці, що у Заліщицькому районі вирішили потішити друзів і знайомих позитивним короткометражним фільмом, який зняли за мотивом комедії “Сам вдома”.

Відео за цим посиланням:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=424626792044298&id=100034909429385

Цікаво, що цьогоріч вийшла вже друга частина комедії, а ідея зробити сільську версію відомого фільму з’явилась ще у 2019-му.

—  Ідея з’явилась ще минулого року. Я зі своїм сусідом Назарчиком почали знімати відео в інстаграм. На початку минулої зими ми разом дивились “Сам вдома” і вирішили, що потрібно зняти свою версію, де б могли показати як це б було, якби Кевін жив в нашому селі, —  каже автор ідеї та один з акторів Володимир Мандзюк. —   Перше відео ми закинули в соцмережі і людям дуже сподобалося. Перед цьогорічною зимою, я вже точно знав, що буде продовження, сценарій писав з осені .

Коли сценарій був готовий, хлопцям залишилось дочекатись снігу. А оскільки він цьогоріч забарився – зйомки почали аж 10 грудня.

— Все проходило успішно, усе знімали практично з першого разу, — каже Володимир. —  Знімали п’ять годин, монтував я шість годин, але результатом задоволені.

За сюжетом, батьки 8-річного Назара зникли у день перед Новим роком, а тому хлопчик сам змушений іти в ліс по ялинку. Вже там він зустрічається із злочинцем, якого зіграв Володимир. А далі — усе, як у справжньому “Сам удома”: смішні суперечки, винахідливість малого і щасливий фінал.

Автор: Ольга Турчак

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.