Take a fresh look at your lifestyle.

Митрополит з Кременеччини опинився у центрі гучного скандалу через свою норкову шубу (фото)

0 4 046
Митрополит з Тернопільщини опинився у центрі гучного скандалу через візит у листопаді на сесію Луцької міської ради в шубі з натурального хутра.

 

Як повідомили у Фейсбук-спільноті Кампанія ХутроOFF, митрополит Луцький і Волинський Михайло (Тимофій Зінкевич) вийшов до людей у норковій шубі.

Спочатку фото з’явилися на сайті Луцької міськради, але потім поширилися і в соцмережах. Вбрання чоловіка викликало в мережі бурю обурення і критики.

В інтерв’ю для видання “Главком” священнослужитель відреагував на скандал, який розгорнувся навколо його верхнього одягу.

“Байдуже мені. Цій речі вже 12 років, чому її помітили лише зараз, я не розумію. В ній приходив тому, що ця річ для мене практична, зручна. Свого часу мені її подарували. Вона вже скоро стане непридатною, а її тільки помітили. Думаю, що це насамперед увага до особи. А якщо так, то буде важливо, і яка в мене накидка, і яка шапка, і які шкарпетки…”, – сказав Митрополит.

Довідково: Михаїл (світське ім’я – Зінкевич Тимофій Семенович; нар. 9 травня 1966, Лосятин, Тернопільська область) – український релігійний діяч, доктор богослов’я, архієрей Православної церкви України (до 15 грудня 2018 року – Української Православної Церкви Київського Патріархату), митрополит Луцький і Волинський з 18 травня 2004 року. В минулому – єпископ Чернігівський і Ніжинський (2002–2004) та єпископ Сумський і Охтирський (2000–2002, 2004). Возведений у сан митрополита 23 січня 2012 року.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.