Take a fresh look at your lifestyle.

«Не зможу дивитися, як згасає Меланія»: 3-річна дівчинка з Радехівщині бореться зі страшною недугою

0 2 831

Трирічна Меланія Шпот із села Криве, що на Радехівщині, потребує нашої допомоги. На початку грудня дитині поставили страшний діагноз – медулобластома (злоякісна пухлина головного мозку).

Меланії вже зробили першу операцію, вона досі відновлюється – сама не сидить та не ходить, її постійно болить голівка. Тепер їй необхідно пройти хіміотерапію. Вартість лікування складає 80 тисяч доларів.

«Це моя хрещениця, донечка рідного брата Степана, – розповідає LMN тітка дівчинки Вікторія Старунчак. – Нашій маленькій крихітці виповнилося лише 3 рочки, усе життя ще попереду. Ще до недавнього часу усі жили щасливо, будували плани на майбутнє. А останні кілька місяців почали помічати зміни в координації рухів малечі. Тоді районний лікар направив на обстеження у Львів. На МРТ виявили пухлину і терміново прооперували. А через 10 днів прийшов аналіз гістології пухлини з Києва. Страшний діагноз – злоякісна пухлина головного мозку – просто вибив усіх із колії. Відверто кажучи, ми й донині не можемо повірити у те, що це сталося з нашим невинним ангеликом».

В Україні шанси на вдале лікування не дуже великі, а ізраїльська клініка обіцяє повне одужання.

«Маємо надію на повне одужання, – продовжує Вікторія. – Ізраїльські медики запевняють, що можуть впоратися із хворобою. Але ціна лікування у 80 тисяч доларів просто непідйомна для нашої сім’ї! Щоб зібрати кошти, маємо час до 9 січня – саме тоді необхідно починати лікування. З нами співпрацює благодійна організація Цех Доброти з Дрогобича. Благаю усіх небайдужих: не відвертайтеся від нашої біди. Бо дивитися, як згасає моя маленька Меланія, я не зможу, а що вже казати про її рідних батьків».

Реквізити Фонду ПриватБанк 4246 0010 0102 5042

PayPal: helptolives@gmail.com (з позначкою ДЛЯ ШПОТ МЕЛАНІЇ)

Приватбанк 5168 7554 5693 2173 Шпот Степан (тато)

monobank 5375 4141 2652 4510 Шпот Степан (тато)

monobank 5375 4141 2531 1786 Шпот Василина (мама)

Фото: надані родиною Меланії Шпот

Джерело : Львівська мануфактура новин

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.