Take a fresh look at your lifestyle.

“Мама захищала щосили”: у різдвяну ніч чоловік стільцем забив до смерті двох маленьких дітей (ФОТО)

0 14 153

На Закарпатті в Тячівському районі чоловік в різдвяну ніч вбив двох дітей і спробував розправитись із їхньою мамою, але жінка вижила.

Про це розповіли у поліції Закарпатської області, пише ТСН.

Відомо, що чоловік 30 років із селища Буштино саме під час відпочинку в одному із комплексів із своєю співмешканкою і її двома дітьми почав сварку.

Зрештою він накинувся із кулаками на неї і малюків. Діти від отриманих травм померли, жінка в реанімації. Тепер за її життя борються лікарі.

Місцеві мешканці кажуть, що чоловік мав психічні відхилення, до того ж мав наркотичну залежність. Жінка начебто лише нещодавно приїхала до нього із іншої області. Розповідають, що вона була вагітною їхньою спільною дитину.

Згодом у соцмережах з’явилася інформація, що на Закарпатті під час святкування Різдва у готельно-ресторанному комплексі “Оксана” чоловік до смерті побив стільцем 9-річну дівчинку і хлопчика, 2 роки.

“Сталося це 6 січня м.Тячів приблизно 23:00 . Це створіння побило двох діток і жінку. Жінка в лікарні , а дітки померли”, – оприлюднив у Facebook користувач Жека Кірпічніков.

Рідні готують до похорону дітей. Їхня мати про смерть поки не знає.

Побив стільцем: на Закарпатті чоловік до смерті забив двох маленьких дітей своєї співмешканки

Чоловіка одразу було затримано, йому вже оголошено підозру. Буде розглядатись клопотання про тримання його під вартою

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.