Take a fresh look at your lifestyle.

Шахраї видурили у жительки Кременеччини майже 20 000 гривень

0 550

19 тисяч гривень шахраї видурили у жительки Кременеччини.

Схема шахрайства не нова: «представник банку» зателефонував клієнтці, налякав втратою грошей, запропонував допомогу. Наслідок очікуваний – потерпіла із заявою прийшла до поліції.

Зі слів 39-річної жительки Кременеччини, на її мобільний зателефонувала невідома особа, представилася співробітником служби безпеки банку, клієнткою якого є жінка, і повідомила про те, що її картка заблокована.

Аби не втратити кошти, невідомий порекомендував якнайшвидше перерахувати гроші на резервний рахунок. Жінка повірила пройдисвітові і зробила все, як він велів: через банківський термінал перекинула своїх 19 тисяч гривень на вказаний незнайомцем рахунок. Проте назад повернути кошти вже не змогла.

Відомості за даним фактом слідчі Кременецького відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 ККУ.
Нагадуємо громадянам: усі банківські питання варто вирішувати в приміщеннях фінансових установ, де у вас ніколи не вимагатимуть дані карток чи рахунків і тим більше не змушуватимуть перераховувати кудись ваші кревні. І, найважливіше, – не робіть цього в телефонному режимі.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.