Take a fresh look at your lifestyle.

Маму трьох дітей спіймали крадіжці продуктів. Але те, що зробила поліція, не вкладається в голові!

0 641

Тереза ​​Уест потрапила в жахливо тяжке фінансове становище: у неї не було грошей навіть на те, щоби купити їжу для своїх дітей, і вона була змушена красти продукти в магазині. Жінка була морально готова до будь-яких наслідків, і одного разу її таки впіймали. Але реакція місцевої поліції довела її до сліз …

Під час патрулювання поліцейські Кейт Бредшоу і Кендіс Спрагінс отримали інформацію про те, що була здійснена крадіжка в продуктовому магазині «Food Lion» в Хіллсборо. Вони негайно виїхали на місце злочину.

Однак, поліцейські вирішили не затримувати злочинницю безпосередньо в магазині, а простежити за нею до самого будинку. Тільки там вони дізналися справжню причину, яка штовхнула матір трьох дітей на порушення закону.

Тереза ​​розповіла патрульним, що вона зверталася за допомогою, але протягом трьох днів в її будинку повністю була відсутня їжа, і вона разом зі своїми прийомними дітьми голодувала. І тоді жінка вирішила, що у неї просто немає іншого виходу.

Одного разу мати вкрала для своїх дітей товари першої необхідності, сума чека була невеликою і становила 36 доларів. Спершу поліцейські не повірили Терезі, але побачивши абсолютно порожній холодильник, перейнялися до жінки співчуттям.

Зрозуміло, поліцейські зобов’язані були в будь-якому випадку виписати Терезі штраф і змусити її повернути всю вкрадену їжу в магазин.

Поліцейський відділ Хіллсборо висвітлив це правопорушення на своїй публічній сторінці в Facebook — в замітці відзначили, що дії Терези навіть складно віднести до злочину, оскільки на них її штовхнула зовсім не жадібність і спрага наживи, а відчайдушна необхідність прогодувати власних дітей.

В цей же вечір поліцейські, які затримали Терезу, повернулися в її будинок з пакетами, наповненими їжею, яку вони купили на власні кошти. Вони купили для багатодітної сім’ї всі продукти першої необхідності — м’ясо, овочі, фрукти, крупи, хліб.

Тереза ​​розплакалася від подяки і зізналася, що щиро сподівалася на те, що станеться диво, і хтось допоможе їй. І саме так й сталося!

Поліцейський відділ Хіллсборо прокоментував благородний вчинок своїх службовців словами про те, що кожен їхній працівник в першу чергу людина з чуйною душею, а потім вже поліцейський. Тому вони дуже часто виявляють співчуття. Поліцейські не тільки стоять на сторожі закону і захищають населення від злочинів, вони здатні і набагато на більше для блага людей.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.