Take a fresh look at your lifestyle.

“Діти деградують, а відео не мають сенсу”: створили петицію щоб заборонити Тik-Tok в Україні

0 391

На сайті українського президента з’явилася на сайті президента з’явилася петиція, в якій закликають заборонити соціальну мережу TikTok в Україні.

Автор Петиції Сергій Мазур. Він вважає, що більшість відео в цій соціальній мережі не має сенсу і не впливає на інтелектуальний розвиток в позитивну сторону. Також Мазур припускає, що TikTok може сприяти деградації користувачів соціальної мережі.При цьому безліч користувачів TikTok є діти, що ймовірно може негативно позначатися на їх розвитку.

Підписати петицію ви можете за цим посиланням.

17 лютого з таким же проханям до президента звернулася Олеся Горгота. Жінка у мережі Facebook жінка звернулася до Президента, Міністра освіти і науки, уповноваженого з прав дитини та допредставників правоохоронних:

«Шановний пане Президенте, пане Міністре освіти і науки, пане Уповноважений з прав дитини, представники правоохоронних органів!
Вважаємо, що нарешті настав час заборонити цю соціальну мережу, від якої наші діти деградують, кінчають життя самогубством, гинуть, попадають до лікарні.

Досить експериментів над дітьми! Вимагаємо заблокувати інтернет-канал tiktok в Україні! Просимо всіх – вчителів, батьків, небайдужих громадян – підтримати дане відкрите звернення, вподобати його, плюсувати під зверненням, поширювати.
Разом – ми можемо зробити Інтернет безпечним для нас і для наших дітей», – пише пані Олеся.

Багато користувачів у коментарях мають кардинально різні позиції. Одні аргументують свою думку тим, що через цю мережу діти наче зомбуються, а інші наголошують, що у мережі можна знайти якісний україномовний контент.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.