Take a fresh look at your lifestyle.

Українські вчителі перейшли межу у спілкуванні з дітьми: «худоба» та «свинота»

0 39

Журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася новиною, яка її зачепила і стосується школи.

Вона написала, що не хоче, щоб її синів так принижували в школі вчителі. Однак у НВК “Школа-гімназія Шептицьких” по-іншому підходить до цього, там весь процес ґрунтується на повазі до дитини. Вікторія прикріпила кілька відео в публікації. У першому хлопець розповідає про те, що вчителька причепилася до нього через те, що він прийшов у кофті, а не сорочці.

Однак їй, за його словами, було «плювати» на це. Жінка згодом образила його «худобою».

«Я з пієтетом ставлюся до праці вчителів. Вона надважка і буває, що за десятиліття ця робота висмоктує з педагогів людяність і терпіння. Тут нічо не поробиш — людина не робот. Це вигорання, яке у деяких вчителів «ампутує» повагу до дітей. І до себе. Що робити? Хз. Я спілкувалася по телефону з керівником Управління освіти Червоноградського району Ігорем Гомінко. Він каже: скарг від батьків та учнів на дії директора Соснівського ліцею 2 Наталію Щербань не надходило, тому немає навіть законних підстав призначити службову перевірку. Хоча, запевнив, що всі ці обставини будуть вивчати», — написала вона в публікації.

На другому ж відео чути розмову вчителя з дітьми на підвищених тонах. Хтось із учнів складав свої речі, коли педагог щось розповідала. Після цього вона причепилася ще до когось і назвала дитину «свинотою». Журналістка вважає, що подібні обзивательства за межами будь-яких виправдань. І вона здивована, що на публікації відсутня будь-яка реакція в ЗМІ.

«Я маю аудіозапис «виховної» бесіди директора ліцею тривалістю 20 хв. Публікую тут в пості лише фрагмент аудіозапису, який яскраво ілюструє стан справ. А також свідчення учня 11 класу Євгена Коженевського (його не пустили на уроки, тому що він прийшов в Худі) і його мами Оксани. Прошу відреагувати», — підсумувала Вікторія Балицька в публікації.

Історія про вчителя, скріншот: Facebook
Історія про вчителя, скріншот: Facebook

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.