Take a fresh look at your lifestyle.

Фoтo мaлюка, якuй спить на каpтоні, oблетiло вeсь інтеpнет! Прична розpиває сеpце на шмaтки…

0 27
На цьому знімку зображена дитина не старше трьох років, що спить на шматку картону, розкладеному прямо на землі. 
Чиновники і журналісти тут же почали розслідування, маючи намір дізнатися більше про те, звідки ця дитина родом і де знаходиться його сім’я.
Виявилося, що це просто жахлива історія! Хлопчик був знайдений сплячим прямо на задвірках ринку. І коли ви дізнаєтеся причину, ваше серце розірветься від жалю до цього невинного хлопчика, і ще мільйонів дітей, які не по своїй волі опинилися в подібній ситуації.
“Було б набагато краще, якби ця безневинна дитина спала в дитячому саду або вдома, а не на ринку”, написав хлопець, який завантажив фото, зроблене на ринку в Кара-Суу, Киргизстан.

Провівши розслідування, влада виявила, що ім’я цієї дитини Ісхак.
Зовсім нещодавно йому виповнилося всього два роки.
Малюк не самотній в цьому світі, як можна було б подумати. Крім нього, в родині ще троє дітей. За словами працівників ринку, цей хлопчик майже постійно знаходиться на відкритому ринку.
Журналістам вдалося розшукати матір Исхака, 35-річну Зульфію.
З’ясувалося, що вона самостійно тягне на собі чотирьох дітей. Одного разу їх батько пішов на роботу і не повернувся. Ніхто не знає, що з ним сталось.
Тепер у Зульфії і її маленьких дітей немає ні будинку, ні хоча б місця для сну, лише викинуті шматки картону.
Зульфія сказала: “Мій син захотів спати, коли я працювала. У мене не було вибору, окрім як покласти його на землю в безпечному місці. Я підклала під нього картонку, щоб він міг поспати хоча б десять-п’ятнадцять хвилин.”
Коли користувачі Мережі дізналися, що маленький хлопчик змушений спати в бруді, уряд країни був вимушений втрутитися. Президент Киргизстану наказав подбати про дитину.
Тисячі людей у ​​всьому світі були зворушені жахливою правдою життя, яка стоїть за цим фото.
Будь ласка, поділіться історією цього маленького хлопчика зі своїми друзями і рідними. Чим більше людей дізнається про Ісхака, тим більша ймовірність того, що йому ніколи не доведеться спати під відкритим небом!

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.