Take a fresh look at your lifestyle.

Терміново потрібні дрнори для батька і сина, які постраждали під час вибуху у Тернополі

0 425
Вони зараз під кисневими масками. Постає питання, де їх надалі лікуватимуть.

 

Нагадаємо, 11 березня в 11 год. 52 хв. до рятувальників надійшло повідомлення про вибух та пожежу в приватному будинку на вул. Самчука у Тернополі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області. До місця події рятувальники прибули в 11 год. 58 хв. та виявили, що горять речі домашнього вжитку на площі 5м.кв в приміщенні кухні. Пожежу ліквідували за 10 хвилин, о 12.09.

Внаслідок пожежі термічні опіки отримали двоє: чоловік, господар будинку та його син. Потерпілі госпіталізовані до медичних закладів. Чому стались вuбух і пожежа, з’ясує слідство. Коли матеріал вже був на сайті, стало відомо, що потрібен ще один реанімобіль для транспортування одного з постраждалих до Львова. Тому прохання також долучитись матеріально.

В сина Дмитра 50% опіків тіла, його батько обгорів на 80-90%. Чоловіків пробують вивести з шoкового стану і вирішують питання про перевезення до Львова, бо трaвми вкрай склaдні. Ще стало відомо, що потрібен ще один реанімобіль для транспортування одного з постраждалих до Львова. В помешканні, окрім батька з сином, були ще молодші дітки – 2 та 6 рочків.

Сталась біда… Мій син Діма і його батько Олег у реанімації у опіковому відділенні, – мати Дмитра пані Олена просить про допомогу. — Потрібні 10 донорів, група не має значення. Зголосіться, будь ласка! Підтримайте ще нас молитвою… Дмитрові Мудрому 24 роки. Молодому чоловік щойно повернувся зі Львова — там останнім часом працював та намагався запустити власний бізнес. Коли повернувся до Тернополя — пішов до батька. Там і стався вибух, а за ним і пожежа.

 Довідка Куди йти здавати кров? Тернопільський обласний центр служби крові, м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8. Тел. 25-26-14. (Для Олега і Дмитра Мудрих) Картка ПриватБанку матері Дмитра: 4149 4393 1667 9731, (Олена Мудра).

Image
Image

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.