Take a fresh look at your lifestyle.

Утеплення фасадів

0 60

Є рішення як економити на опаленні і не бути шокованим отриманою черговою платіжкою! Для цього потрібно утеплити фасад свого будинку.

Це справді працює, і господарі, які подбали про утеплення стін та даху відмічають, що справді почали платити менше за комунальні послуги в опалювальний період і власне будинок стає теплішим.

Ціна утеплення фасадів може варіюватися і залежить від обраної техніки утеплення, матеріалів та власне роботи майстра. Ціна якої також може варіюватися.

Найпопулярніше утеплення – пінополістиролом – відходить у минуле. Адже, воно сприяє утворенню плісняви в будинку та й пінопласт не є зовсім безпечним матеріалом. Ряд досліджень підтвердив, що він виділяє токсини, які можуть розвинути алергію та шкодять здоров’ю людини у цілому. Також цей матеріал не є стійким до горіння і може стати причиною пожежі.

Використання клеючих розчинів, які не придатні для утеплення фасадів – іще одна можливість витратити гроші на вітер. Хоча низька ціна цих сумішей і приваблює, проте, найближчим часом уся система утеплення ризикує обвалитися, і тоді доведеться виконувати усі роботи з утеплення знову,  додавши сюди витрати на демонтаж неякісного попереднього утеплення.

Системи утеплення фасадів STO насамперед дбають про безпеку приміщення. Адже, німецькі стандарти якості на перше місце ставлять безпеку та здоров’я людини. Наступним бонусом є легкість в системі укладки утеплюючих матеріалів. Усі компоненти системи доповнюють одне одного і працюють на оптимальний результат в утепленні фасадів.  Адже, ми знаємо випадки, за яких будинок після утеплення не стає теплішим. Так буває, коли господарі економлять на матеріалах, обираючи нижчу ціну, і відповідно нижчу якість або ж коли майстри недобросовісно виконують свою роботу, пропускаючи якись із етапів технології.

Системи утеплення фасадів STO продумані до дрібниць і за відповідального підходу до технологічних вказівок забезпечать будинок теплом та дозволять зекономити на оплаті за комунальні послуги в майбутньому.

Додатковим плюсом систем утеплення німецької марки STO є звукоізоляційні властивості, і якщо вас дратують вуличні звуки і не дають можливості відпочити чи навпаки сконцентруватися на роботі, тоді наші матеріали позбавлять вас іще однієї проблеми.

На Західній Україні кваліфікованою компанією з утеплення фасадів мінеральною ватою є fasadu.com.ua

Не будьте байдужі до власної безпеки – обирайте якісні та сертифіковані системи утеплення фасадів, які обов’язково повернуться вам кешбеком у зекономлених грошах на опалення та подарують захист і тепло

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.