Take a fresh look at your lifestyle.

Чи можливо таке? Мешканка Індії у віці 42 років народила 11 дітей – і одразу за один раз

0 1 795

Марія Фернандес, вік якої – 42 роки, шокувала медиків пологового відділення в місті Райлі, Індія. Жінка за 37 хвилин народила 11 абсолютно здорових малюків, причому природним шляхом, повідомляє УКРОП. Про це інформує Wonder Focus.

Примітно, що всі народжені діти – хлопчики. Серед них шестеро – ідентичні близнюки. Вага всіх малюків близько 1-1,5 фунта. Діти відчувають себе цілком добре, хоч досі перебувають у відділенні інтенсивної терапії.

За словами лікаря Вільяма Робертса – це перший випадок за всю його практику. Лікарі були вражені кількістю дітей, показаних на апараті УЗД. Ніхто не очікував, що жінка зможе народити сама, з огляду на кількість малюків. Було все підготовлено до кесаревого розтину. На подив усім Марія змогла народити сама, до того ж дуже швидко. Малюки з’являлися один за іншим. Вже через сорок хвилин Марія Фернандес народила всіх 11 дітей.

Запліднення Марії було вироблено штучним шляхом, так як подружжю багато років не вдавалося зачати дитину природним шляхом. Подружня пара дуже хотіла дитину і ось одного разу все ж таки зважилася на екстракорпоральне запліднення. Результат перевершив всі очікування як подружжя, так і лікарів.

Даний випадок буде занесений в книгу рекордів Гіннеса.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.