На Тернопільщині дівчина потрапила у страшну аварію, внаслідок чого одержала вкрай небезпечні ушкодження: матір постраждалої, Людмила Хрещук, зробила заяву, що винуватця ДТП доці не притягли до відповідальності за вчинене.

На своїй сторінці в мережі Фейсбук вона опублікувала допис і фотографії, нагадавши, що у Шумську її доньку було збито сином поліцейського, котрий навіть не спробував допомогти постраждалій.

“8 місяців тому 24 серпня син зам начальника поліції Данилюк Андрій, житель с.Бриків ,Шумського району на службовому автомобілі батька збив мою 19-річну дочку Хрещук Олену і залишив саму помирати на вулиці.

Якби не почули люди в придорожній хаті , то не знаю що було б з моєю дитиною до ранку. В дівчини в наслідок аварії вибиті зуби, перелом коліна зі зміщенням , струс мозгу,шрами на обличчі.

Дочка перенесла дві операції вчиться заново ходити, а скільки ще болю їй прийдеться перетерпіти…

А СИНОК ПОЛІЦІЯНТА, ЯК НІ В ЧОМУ, РОЗГУЛЮЄ Й НАДАЛІ. Справу в Шумському відділенні поліції веде слідчий Щур Віталій Богданович. Справа готувалась до закриття, я прошу вас всіх, допоможіть, робіть репорст, нехай знає весь світ, що в Україні якщо ти син поліцейського то ти можеш збити ,вбити і ти не будеш наказаний.

Я до своєї розповіді добавляю фотографію того хто збив дівчину , діліться цим дописом.Ховайте від таких,як він своїх дітей , бо він і далі їздить на машині ,мотоциклі ,скутері ,тракторі …наступною його жертвою можете бути ви або ваші рідні”,- ідеться у повідомленні.

Начальник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол невдовзі відреагував на допис жінки та пообіцяв якнайшвидше розібратися у ситуації, що склалася.