Take a fresh look at your lifestyle.

У школі вчителька не відпускала дітей в туалет, вони справили нужду прямо на уроці (відео)

0 322

Вчителька заборонила учневі вийти в туалет, в результаті чого він був змушений справити нужду прямо за партою. Про це йдеться в сюжеті телеканалу “Кстати”, повідомляють Патріоти України.

Батьки школяра розповіли, що класний керівник Христина Кіpєєва відмовилася випустити першокласника в туалет, сказавши йому терпіти до перерви. Однак у хлопчика була діарея, він справив нужду прямо в штани і піддався глузуванням однокласників, після чого був змушений досиджувати урок і йти додому в такому вигляді.

Однокласники хлопчика підтвердили, що він відпрошувався в туалет, при цьому сама вчителька це заперечує. За її словами, дитина нібито справила нужду вже після закінчення уроку і просто пішла додому.

У свою чергу мати дитини зазначає, що півроку тому аналогічний випадок стався з однокласницею ї сина. Тоді педагог також відмовила учениці, в результаті чого дівчинка обмочилася прямо в класі. Директор школи Ольга Налєтова заявила, що про історію з дівчинкою вона не знала, їй на цей інцидент ніхто не скаржився.

Тим часом батьки стверджують, що після першого інциденту директор обіцяла, що на Кiреєву буде накладено дисциплінарне стягнення і вона більше не працюватиме із зазначеним класом. Зараз перевіркою школи займаються прокуратура та управління освіти міста Викса.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.