Take a fresh look at your lifestyle.

“Ми не позволимо вам цю надпис на формі!!!”: Кремль закликав УЄФА заборонити нову форму збірної України

0 514

Депутат Державної Думи Росії Дмитро Свищов висловив надію на те, що УЄФА заборонить збірній України використовувати свою нову форму на Євро-2020. За його словами, в екіпіровці нашої національної команди нібито закладений політичний конфлікт із РФ.

У коментарі виданню “Чемпіонат” чиновник прокометував:

“Я сподіваюся, що цю форму заборонять. Це висловлення якоїсь політичної позиції, яка відрізняється від позиції нашої країни. Конфлікт закладений з використанням форми. Більш того, наші команди можуть зустрітися. Навіщо виступати на Євро, якщо ти їдеш висловлювати свою політичну позицію? УЄФА мають відреагувати на цю форму та заборонити її. На спортивних стадіонах не має бути місця політичним деклараціям”, – поділився своєю думкою Свищов.

Фото нової форми збірної виклав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко у facebook.

На футболках є написи “Слава Україні!” та “Героям слава!”. Також на формі зображено контур кордонів нашої держави з Кримом.

“Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони битимуться за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримуватиме їх у кожному матчі.  Футбол і національна збірна — єднають Україну! Слава Україні!”, – написав Павелко.

Біла форма збірної України
Напис "Слава Україні!"
Напис "Героям слава!"
Роман Яремчук в новій формі

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.