Take a fresh look at your lifestyle.

“Я поїхала у Зарваницю і сталось диво”: сестра переможця “Голосу країни” розповіла, як врятували маму від COVID-19

0 9 462

Зовсім недавно складні життєві момент пережив Роман Сасанчин разом зі своєю сім’єю. Він, його сестра, батько та мати були уражені коронавірусною інфекцією. Найважче перенесла цю хворобу мама переможця “Голосу країну”.

Про непростий шлях боротьби за життя матері розповіла сестра Романа Надія Сасанчин, передає “te.20minut.ua“.

Як розповідає дівчина спочатку на коронавірус захворіла вона сама, згодом  до лікарні потрапила її мама. А ще пізніше у лікарню потрапляє сам Роман і його тато.

на фото Роман Сасанчин з мамою

Стан матері Романа Сасанчина був важким. Її хотіли навіть ввести в коматозний стан, бо легені не справлялись самостійно.

“Я молилась так, напевно, як ніколи досі, я просила молитви у всіх знайомих….Маму готують, але ще не підключають. В один момент сатурація піднімається трошки вище смертельної норми. І тоді я зрозуміла, що усе в руках Божих.  До кого ж, як не до Бога, бігти за поміччю?” – розповідає Надія Сасанчин.

Тоді дівчина вирішила, залишити усе та поїхати молитись до Зарваницької Божої Матері. Розповідає, що і раніше часто їздила на молитву у Святе місце, але цього разу це було останнім порятунком, водою в пустелі, світлом в кінці тунелю.

“До Зарваницької Матері Божої прямувала сама (брат і батько ще були в лікарні). Коли матуся лежала під кисневими апаратами, у Зарваницю я прийшла зі слізьми, але з глибоким миром і вірою що все буде добре,” –  розповідає Надя Сасанчин.

“Освятивши вервицю, ікону і молитовник, набравши цілющої водички, одразу в той самий день передала її в палату реанімації. З проханням “Матінко Божа, врятуй мою маму, і дозволь нам повернутися до Тебе знову”. Ми щиро вірили, що все так і буде. Наступного дня, як сказали лікарі, у мами з’явилася надія. І найбільше вразило те, що медики сказали: “Ви продовжуйте молитися” – додає дівчина.

Саме молитва допомогла вийти мамі з такого важкого стану.

Надія розповідає, що ікону Зарваницької Божої Матері передали у палату мамі. І досі вона відчуває ту милість, яку отримала завдяки щирим молитвам.

“З того моменту і з кожним днем далі, стан здоров’я мами ставав кращим. Це було справжнє чудо для моєї родини… Диво Богоматері. Нас чекав ще непростий шлях: кількатижневе лікування в пульмонології, кардіологія. Турбота тата,  який попри перенесену хворобу, кинувся доглядати за мамою. Але все це згуртувало нас та засвідчило вияв Божої любові до нашої сім’ї.” – розповідає дівчина.

Дівчина просить передати слова вдячності усім лікарям, медсестрам та всьому персоналу лікарень, де лікували її брата, тата. Мама і досі під наглядом лікарів. У неї ще проблеми з серцем, досі вона ходить, опираючись на палицю, COVID не минув безслідно.

 “Зараз мама у лікарні і передати словами, як ми вдячні медикам за те, що вони опікуються її здоров’ям, дуже важко. Це невимовна праця. І щиро хочу подякувати кожному, хто робить її з любов’ю,”  – говорить дівчина.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.