Take a fresh look at your lifestyle.

“Дива не сталось”: з Дністра дістали тіло Ігоря, одного з юних рибалок які зникли 4 дні тому

0 7 446

За власною інформацією, тіло іншого хлопця, Петра, виявили у річці поблизу Заліщиків. Інформацію перевіряємо. Хлопці зникли три дні тому – вийшли на нічну риболовлю на човні. На місці працює слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє “20 хвилин Тернопіль”.

Дива не сталось. За те, аби юних рибалок знайшли живими, молилось дуже багато людей. Але, на жаль… Тіло Ігоря Сюсяйла, побачили у Дністрі місцеві мешканці по обіді 13 червня. Люди сподівались, може, здалось. Може, помилка.

Проте повідомили про знахідку старосту села Устечко Ігоря Тукліновича. Чоловік поїхав на місце. І за годину підтвердив: так, це один зі зниклих хлопців, їхній односелець Ігор. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, тіло дитини вже дістали із води.

“Чи відправлятимуть на експертизу – поки не знаю. Ми щойно його дістали, ще все вирішується, — підтвердив о 18.30 Ігор Туклінович. Щодо другого хлопця, Петра Харука, одногрупника Ігоря, його пошуки продовжують. Проте нам надійшла інформація, що тіло й другого рибалки знайшли – неподалік Заліщиків. Поки що ми перевіряємо дану інформацію.”

Нагадаємо, двоє підлітків вночі подались на човні рибалити і зникли. Це трапилось в ніч з 10 на 11 червня на річці Дністер, поблизу с. Устечко. Майже три доби не припинялись пошуки – хлопців шукали місцеві, поліція та рятувальники.

Човен прибило до берега майже за 6 км від місця, звідки двоє підлітків вирушили на нічну риболовлю на Дністрі.Напередодні на березі знайшли їхній одяг.

  • Працівники відділення поліції №4 міста Заліщики Чортківського районного відділу поліції розшукують неповнолітніх Сюсяйла Ігоря Романовича 2005 р.н., жителя села Устечко та Харука Петра Михайловича 2005р.н., жителя села Летяче Чортківського району, — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області одразу після того, як хлопці зникли. — Юнаки, в ніч з 10 на 11 червня, попливли човном рибалити на річку Дністер поблизу села Устечко та досі не повернулися.

Щиро співчуває родині, друзям та односельцям Ігоря Сюсяйла. Вічна йому пам’ять…

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.