Батько п’яним посадив 11-річного сина за кермо машини, а тепер, коли той загинув у ДТП, категорично не визнає своєї провини. Трагедія сталася вчора (1 липня) біля Львова, у селі Рясна-Руська. Аварія сталася близько півночі. Внаслідок ДТП хлопчик на ім’я Денис втратив життя.

Як інформує “ТСН”, у ніч трагедії 35-річний батько із 11-річним сином та 23-річним власником авто їхали з кав’ярні, яка належить старшому чоловіку. Горе-батько пустив за кермо свого сина, який не впорався з керуванням, через що BMW злетів у кювет. Дитина загинула на місці трагедії, дорослі чоловіки отримали травми. Їхньому життю нічого не загрожує.

За словами свідків, авто у ніч трагедії їхало зі швидкістю понад 100 кілометрів. Журналісти також отримали відео з камери спостереження з моментом аварії.

За даними слідства, 35-річний батько та його 23-річний друг пиячили. За кермо вони посадили дитину, яка везла їх додому. Водночас чоловіки після аварії навіть не викликали поліцію та медиків. Це зробив випадковий свідок аварії.

© zaxid.net

Батьком 11-річного загиблого хлопця виявився колишнім інспектором ДАІ та капітаном міліції. Його в 2015 році звільнили зі служби через хабарі. Після звільнення чоловік відкрив власний бізнес – мав кафе, звідки він із сином та 23-річним чоловіком їхали у ніч трагедії.

© ГУ Національної Львівської поліції

Односельці чоловіка розповідають, що він часто конфліктував з людьми, а також сідав нетверезим за кермо та хвалився тим, що навчив свого сина їздити. А от мати дитини була проти того, що її сину дозволяли керувати автомобілем.

Мати та бабуся покійного хлопчика розповіли, що залишили дитину із батьком лише на годину. І навіть, коли сталась ДТП, чоловік нібито не переймався станом сина, а знімав фото та публікував їх в соціальній мережі.

Сьогодні, 2 липня, Дениса уже поховали у його рідному селі під Львовом. Родичі кажуть, батько своєї вини не визнає. Стверджують, чоловік сам сідав не раз за кермо п’яний і часто змушував дитину кермувати. І що дуже пишався тим, що малий рулить сам.

© ТСН.ua

Нині рідні бояться, що чоловік уникне відповідальності, бо має зв’язки у правоохоронних органах.