Трагедія, яка вразила всю Україну, коли п’яний батько посадив свого 11-річного сина за кермо автомобіля і той, розігнавшись до швидкості 100 км на годину злетів в кювет і загинув, обурила усіх людей. Як розповіли жителі села Рясне-Руське журналістам “Obozrevatel”, в той день Роман та 23-річний власник авто випивали біля магазину, який належить дружині Романа. Там же перебували і їхні сини. У загиблого 11-річного Дениса є ще молодший брат Арсен.

Забравши старшого сина з собою, батько спровокував його загибель.

Одна із знайомих подружжя каже, що сам Роман – не надто приємний чоловік. Колишній працівник ДАІ, якого звільнили за хабарі, не відрізняється людяністю. Він насміхався з дитини, тиснувши на нього та примовляючи, щоб він не був “маминим синочком” і не боявся сідати за кермо. До того ж, у той страшний вечір батько навіть не сів поряд з сином, а заліз на заднє сидіння разом із власником автомобіля. Ймовірно, що якби він сів збоку, трагедії могло й не трапитися, або ж він міг теж отримати смертельні травми. Вибір місця в авто врятував йому життя, але вбив сина. Очевидці стверджують, що він теж отримав сильні травми, але цим вже ніхто не переймається. Жінка, яка в горі кричала і рвала на собі волосся від болю, зараз не лише в жалобі, вона страшенно люта на свого чоловіка і готова його розірвати за смерть старшого сина. Вона дуже сподівається, що він не відкупиться вкотре і його таки посадять.

Батько чоловіка теж каже, що хоч Роман і його син, але рятувати його у цій ситуації він не буде, бо тільки він винен у смерті онука і має понести справедливе покарання.