Take a fresh look at your lifestyle.

Як живе зараз 68-річна киянка, яка переїхала до коханого в Занзібар. ФОТО

0 1 066

Чоловік Лідії Яцук пішов в 2014 році.

Жінка виховувала онуків, насолоджуючись заслуженою пенсією, коли познайомилася з молодим Джаббаром з Занзібару.

Виявилося, що молодий чоловік здобував вищу освіту в Києві і непогано володіє рідною мовою Лідії Михайлівни.

Яцук та її новий знайомий почали листуватися в мережі. Благо, дочка Лідії Михайлівни зареєструвала матір на популярному сайті, забави заради.

В ході спілкування Лідія Михайлівна прив’язалася до розумного і галантному хлопцеві. Жінка навіть запросила Джаббара в гості.

Незабаром новоспечений знайомий почав доглядати за жінкою, запевняючи, що вік-не перешкода. Лідія Михайлівна і сама не зрозуміла, як закохалася в молодого хлопця.

«Він був дуже ввічливим, галантним і завжди намагався догодити», – розповідає киянка. Коли прийшов час повертатися на батьківщину, Джаббар почав кликати кохану з собою.

«А чому б і ні?», – подумала Лідія Михайлівна. «Дітей я вже на ноги поставила, чоловіка у мене немає», – пояснила Яцук. Пенсіонерка продала свою квартиру в Києві і відправилася слідом за молодим коханим.

«Діти мене не зрозуміли. Посварили, що я позбавила їх спадщини. А мені хочеться пожити для себе », – розповіла Лідія Михайлівна журналістам.

Сьогодні жінка живе на Занзібарі, насолоджуючись теплим кліматом. Лідії Михайлівні доводиться вишивати, щоб допомогти молодому чоловікові фінансово.

Жінка зізнається, що погано бачить, але пояснює, що вона не скаржиться, адже вона насолоджується новим почуттям. До слова, спадкоємці Лідії Михайлівни не бажають спілкуватися з нею.

«Тільки внучка мене підтримала. У минулому році Ася гостювала у нас », – радіє Лідія Михайлівна.

А ви вірите в нерівні шлюби? Як вам історія Лідії? Зважилися б відправитися в невідомість заради коханого?

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.