Take a fresh look at your lifestyle.

“Пив тільки солодку воду”: батько заморив голодом 11-річну дитину з глухотою

0 984

У Тернополі поліція спільно з працівниками соціальних служб вилучили з сім’ї 11-річну дитину з глухотою. Хлопчик жив в таких страшних умовах, що зрадів, коли його повезли в реабілітаційний центр.

Деталі інциденту розповіли в пресслужбі поліції Тернопільської області. Голодного хлопчика, який жив в моторошних умовах антисанітарії виявили під час рейду на вулиці 15 Квітня.

У квартирі було дуже брудно, скрізь валявся сміття. Батько хлопчика знаходився вдома, але з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Мама померла кілька років тому, і чоловік самостійно виховував сина. У дитини порушення слуху, він погано чує і говорить. Однак він розповів поліції, що у квартирі часто відбуваються вечірки, приходять чужі люди, які шумлять, вживають алкоголь і курять.

11-річна дитина зізналася, що вже дві доби нічого не їла, а пила тільки залишки солодкої води. Як повідомили поліцейські, вони прийняли рішення вилучити дитину з сім’ї, і хлопчик цю новину прийняв радісно.

“З урахуванням на з’ясовані обставини, поліцейські не змогли далі залишити дитину за адресою проживання. Вони, разом з працівниками соціальних служб, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини з сім’ї. Дитина зраділа такому рішенню, швидко зібрала речі та разом з патрульними поїхала до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей”, – сказано в повідомленні.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.