Take a fresh look at your lifestyle.

Як вибрати правильний одяг для дітей : поради

0 28

Усі батьки хочуть, щоб його дитина була найкращою: в спорті, навчанні, захопленні і, звичайно, одязі.

Однак, приходячи в магазин дитячого одягу, ми часом губимося в асортименті. На що ви Звертаємо увагу, купуючи одяг для дітей? Вченими доведено: естетичний смак формується в ранньому дитинстві, тому важливо, щоб дитина виглядала красиво. Однак краса – Це не єдиний критерій дитячого гардеробу.Найбільший асортимент дитячого одягу Ви знайдете за посиланням https://mc-kinder.com.ua/ ми ж розглянемо основні моменти на які варто звернути увагу при виборі дитячого одягу.

Одяг для хлопчиків і для дівчаток повинен бути:

  • Натуральним.
  • Комфортним.
  • Простим у використанні.
  • Легким в догляді.
  • Різним за кольором і дизайнои.

Одяг для дітей повинен бути натуральним

Шкіра новонародженого дуже ніжна. Тому якісний одяг для дітей виконаний з натуральних матеріалів – бавовни, льону, шовку. Наприклад, бавовна добре пропускає повітря, допомагає підтримувати прохолоду. Велика кількість синтетики може викликати алергічні реакції і турбувати маленького чоловічка. До таких же наслідків призводять і неякісні барвники. Одяг, пофарбований неякісними фарбами, линяє, втрачає малюнок, викликає свербіж і роздратування. Купуючи джемпер для хлопчика або плаття для дівчинки, спробуйте понюхати його. Неприємний запах говорить про наявність дешевого барвника.

Одяг для хлопчиків і дівчаток повинен бути комфортним
Комфортним повинен бути одяг і в грудних малюків, і дітей старшого віку. У новонароджених навіть незначний шов може сильно натерти шкіру. Тому купуйте повзунки і сорочечки швами назовні! Етикетки повинні бути пришиті з зовнішньої сторони одягу. Не можна, щоб в дитячому одязі були гострі деталі або виселять нитки. Декоративні елементи повинні бути прикріплені так надійно, щоб у юного дослідника Не вийшло їх відірвати або проковтнути. Що стосується верхнього одягу, то зверніть увагу, щоб у неї були світловідбиваючі елементи, а блискавки обшиті матеріалом і Оснащені спеціальними тканинними зажимами. Це дасть можливість уникнути випадкових травм при застібанні. Діти 9-12 місяців починають активно пізнавати світ. Їх одяг не зобов’язана обмежувати руху. Відмінний варіант для такого віку-шкарпетки з прогумованої підошвою, а колготки, повзунки або штанці – із захистом на колінах.

Одяг для дітей повинен бути простим у використанні
Ви пробували надіти на активного однорічного малюка сліп з двадцяти кнопок або, ще гірше, гудзиків? Уявляєте, скільки терпіння і вправність потрібно мамі чи татові! Вибирайте стильний одяг для дітей з невеликою кількістю кнопок з нікелю або м’яких застібок на липучках. Зручні сліпи, в яких розстібається нижня частина для зміни підгузники. Тоді вам не потрібно знімати весь наряд. Кнопки на плічках і комір дозволяють легко зняти кофточку або плаття через голову. Якщо малюк вчиться ходити на горщик, а не купуйте облягаючі легінси або штанці з вузькою гумкою.

Стильний одяг для хлопчиків і дівчаток –  стійкий до зносу
Вибираючи вбрання для своїх непосида, пам’ятайте, що дитячий одяг необхідно часто прати. Тому важливо, щоб вона була виконана з матеріалів, що витримує постійні навантаження. Добре себе зарекомендував як «дитячий» матеріал бавовна з 3-5% вмістом віскози або еластану. Джинсовий одяг також відмінно носиться і переться. Не потрібно вибирати яскраві кольори, отримані неякісними барвниками. Такий гардероб втратить колір.

Дитячий одяг має бути різним за кольором і фасоном
Дитяча мода перестала ділити гардероб на рожевий для маленьких принцес і блакитний для маленьких принців. Сьогодні ці кольори добре виглядають як на хлопчиках, так і на дівчатках. Непогано, якщо у маленького модника є однотонні речі. Вони гармонійно поєднуються і підходять як для звичного походу в пісочниці, так і для урочистого виходу. Яскраві принти, аплікації і набивні малюнки подобаються дітям. Вони виглядають ошатно і відмінно замінюють іграшку. Зайдіть в магазини дитячого одягу mothercare в відділи для хлопчиків і дівчаток. Дизайнери створюють багато одягу нейтральних тонів, які за кольором і фасоном підходять дітям всіх статей.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.