Take a fresh look at your lifestyle.

“Операції, ампутації та допомога з квітами”: розкрились вражаючі подробиці смерті 12-річного хлопчика в таборі (ВІДЕО)

0 762

12-річний Павло Теровець помер у дитячому таборі “Артек”. Він втратив свідомість прямо під час занять із малювання. Медики лише констатували смерть.

У “Артек” Павло приїхав ще 3 вересня. Хлопчик несподівано занедужав і внаслідок цього провів два дні у медсанчастині зі симптомами ГРВІ.

12 вересня під час малювання він знепритомнів. Лікарі констатували лише смерть дитини.

Батько із сином

У батька хлопчика є група з інвалідності. У нього діагностували важку форму цукрового діабету. Згодом у Ігоря виявили остеомієліт,

Чоловік зазнав багатьох операцій і ампутацій. Зараз він пересувається на інвалідному візку. При цьому всьому сина чоловік виховував сам. Ігор розповів, що вирощує квіти влітку і торгує ними. Павло в усьому допомагав своєму батькові.

“Сім’я дуже бідна. Батько сам як міг тягнув свого сина, він був сенсом усього його життя. Вони жили на соціальну допомогу. Кілька років тому, пам’ятаю, був сюжет на телебаченні. Тоді батько розповідав, що їм затримували виплати”, – говорить  волонтерка Олена, яка допомагає чоловікові. У родині є ще один старший син.

Паші було всього 12 років

Похорон дитини призначено на вівторок, 14 вересня. Допомогти родині можна, переказавши кошти на рахунок ПриватБанку: 5168 7554 5978 4738.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.