Take a fresh look at your lifestyle.

“Народила у 65 років”: як зараз живе найстаріша мама України (фото, відео)

0 1 109

10 років тому в Чернігові 65-річна Валентина Підвербна народила дівчинку. Тоді вона стала дуже знаменитістю і нею зацікавилися журналісти.

Жінка наважилася на ЕКО, хоча залишилася зовсім сама.

Стало відомо, за деякий час до вагітності Валентина втратила маму. На той момент у неї не було ні чоловіка, ні дітей, ні друзів. Жінка була двічі заміжня, але обидва рази закінчувалися розлученням. Після цього українка зважилася на процедуру ЕКО.

Валентина кілька років збирала гроші на процедуру. Економила собі на всьому і багато працювала. У Київському інституті генетики провели ЕКО, а взимку 2011 року у жінки народилася дівчинка, яку вона назвала Анна-Марія.

Спочатку жінка давала інтерв’ю на програмах, також спілкувалася з журналістами. Але через деякий час жінка віддалилася від публіки, перестала відповідати на дзвінки і відчиняти двері.

Сусіди Валентини розповідали, що бачили, як та просила милостиню. Потім жінка прийшла з дочкою на програму “Один за всіх” і ведучий проєкту запропонував позбавити батьківських прав українку, оскільки, за його словами, вона поводилася непристойно.

Також програмі Валентина говорила, що хоче перебувати поруч з дочкою, поки та в дитячому садку. А після того, коли їй сказали, що це неможливо – жінка пішла зі студії.

На сьогоднішній день дочка Валентини навчається у школі. За словами вчителів, дівчинка дуже здібна і розумна. Вдома у Валентини все гаразд і живуть вони нормально.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.