Take a fresh look at your lifestyle.

Одного разу гуляла ввечері по парку, включила ліхтарик І побачила сплячу на лавці дівчину, а поруч дитячий візочок

0 344

Незабаром мені буде тридцять і я буду жити одна в одному зі столичних приватних будинків. Біля мого будинку є хмарочоси та будинки. Добре, що є хоча б дитячий майданчик.

Я веду здоровий спосіб життя і вважаю за краще бігати вечорами. Хоча сусіди хороші, і я почуваюся в безпеці, я вирішила завести породистого собаку, щоб мені було спокійніше. Незважаючи на те, що мій собака такий гарний, навіть сусіди дивуються, що вони майже не чують його гавкоту.

І ось одного вечора, як завжди, вони бігали з собакою, як раптом почули дивний шум у парку. Я не могла зрозуміти, що це таке. Собака потягла мене до неосвітленої алеї. Спочатку я чинила опір, тому що це було страшно, але потім знову почув цей плач. Я увімкнула ліхтарик у телефоні і помітила дівчину, яка спить на лавці, біля коляски, у якій плакала дитина. Але що вони тоді тут робили?

Я почала будити дівчину, але вона не прокинулася. Після довгих спроб вона відкрила очі, і, побачивши мене, дуже злякалася. Вона негайно кинулася до дитини, взяла його на руки і почала плакати. Я просто хотіла кинути їх і піти геть, але щось змусило мене залишитися і дізнатися, що тут відбувається.

Виявляється, ім’я неповнолітньої дівчинки – Наталя. У неї немає дому, вона живе в будці, де їй дозволено залишатися консьєржем. Коли я запитала її, хто батько немовляти, вона відповіла, що познайомилася з ним у соцмережах і незабаром закохалася. Вони жили разом на орендованій квартирі. Наталя працювала в магазині, поки її хлопець протирав штани. Однак час від часу у нього було багато грошей, які, за його словами, він виграв у покер. Але як тільки вона завагітніла, він зібрав усі свої речі і втік, поки вона була на роботі. Водночас він забрав деякі її речі, залишивши одну з боргами за квартиру.

Його не вдалося знайти, тому що номер телефону був заблокований, і взагалі вона навіть не була впевнена, чи називався він точно так само, як він їй представився. Вона погасила борг, але її все одно вигнали з квартири. Перед пологами її госпіталізували.

Після народження Микити вона купила коляску та пелюшки на допомогу. Тепер вона працює прибиральницею за мізерні гроші, а вночі прибирає під’їзди. Кожен день – це боротьба за виживання. У матері дівчинки є мати -алкоголік, а її батько давно помер у в’язниці. У неї також є старший брат, який багато років тому втік з дому. Кілька днів тому вона виявила, що молока стає все менше, а потім сусідка запропонувала їй випити пива, сказавши, що це допоможе грудному вигодовуванню. Вона випила і вирішила вивести дитину на прогулянку, хотіла трохи посидіти, а потім згадала, як я її розбудила. Я дуже рада, що вона мене знайшла, і майже нічого не сталося.

Я вирішила забрати її додому, а по дорозі зайшов до продуктового магазину і купила їй різні продукти. Тут вона показала мені кімнату, в якій вони з дитиною жили. Я ніколи в житті не бачила такої ситуації: маленька кімната, зруйнований диван, стілець та стіл.

Тієї ночі я не закрила очей, а наступного ранку пішла до неї і сказала, що вона може жити зі мною. Мій будинок великий, і всім вистачить місця. Наталя заплакала і сказала, що у неї немає грошей, щоб заплатити мені. Я сказала, що мені не потрібні гроші, і ми будемо жити, як сестри. Тому ми почали жити разом.

Вона вивчилася на кондитера і незабаром почне працювати в цій галузі. Микита дуже спокійна дитина. Хоча мої сусіди та родичі відвернусь і не зрозуміли мене, я ніколи не шкодувала про рішення допомогти цій дівчині.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.