Take a fresh look at your lifestyle.

“Слава Богу, що він завмер”: Саліванчук розповіла про свого ненародженого сина і ставлення до абортів (відео)

0 580

Відома українська актриса Ганна Саліванчук, яка зіграла роль у серіалі “Одного разу під Полтавою” і фільмі “Свінгери”, сказала, що мала змогу стати мамою три рази.

Проте цього не трапилося через те, що під час вагітності плід завмер.

Знаменитість поділилася правдою в інтерв’ю для YouTube-каналу DOROTYE, що дізналася про те, що при надії під час зйомок у фільмі “Свінгери” в кінці 2017 року. Тоді вона приїхала з Риги, зробила тест і сказала режисерам проєктів, в яких її ухвалили, про поповнення

Ганна Саліванчук дала інтерв'ю для DOROTYE.

“Я прилетіла щаслива, одразу ж придбала тест, сказала всім режисерам, де мене ухвалили, щоб не надіялися на мене. Але, в 13 тиждень плід завмер. Я зробила тоді генетику, це був хлопчик”, – поділилася знаменитість.

Вона призналася, що медики їй радили не робити аборт, а почекати допоки плід самостійно “вийде”.

“Він сам не “виходив” два місяці. Кожного місяця це було дуже боляче. Згодом була ціла операція, повноцінні пологи. Дуже тяжкий період в моєму житті”, – сказала Ганна.

Ганна Саліванчук розповіла про ненароджену дитину.

Жінка розповіла, що зробивши генетичний аналіз, медики повідомили, що “це просто така ситуація, не вистачає хромосом”.

“Слава богу, що він завмер, бо він міг би бути хворим. Я, на жаль, та мати, яка б, якби дізналася, що дитинка буде хворою – я зробила б аборт”, – сказала Саліванчук

Інтерв’юерка перепитала в зірки, чи зробила б вона аборт на великому терміні, на що Ганна відповіла “так”.

“Якби я дізналася, що дитинка б народилася із якимись відхиленнями, то, так. Це жахливо. У маленького не було б життя, у батьків не було б життя. Це страшно. Я не така мужня, я не змогла б на це дивитися. Я думаю, що я погана людина, що я таке кажу. Але, я з вами відкрита – це надзвичайно складно бути наставниками таких дітей. я підтримую всіх мам і схиляюся перед ними. Це дуже сильно. Але, я б не змогла “, – підсумувала Ганна.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.