Take a fresh look at your lifestyle.

“Дитину відкринуло на декілька метрів”: у мережі з’явилося відео аварії де загинула 6-річна дитина

0 1 576

Поліція розшукує мотоцикліста, який у місті Калуш, що на Івано-Франківщині на смерть збив 6-річну дитину.

Вчора, 14 жовтня водій мотоцикла “Сузукі” збив шестирічну дівчинку. Від отриманих травм дитина померла дорогою до лікарні.

У мережі з’явилося відео аварії. Його опублікували в місцевій спільноті “Калуське міське телебачення”. На відео можна побачити, через перехід йшло четверо людей: двоє дорослих тримали за руки двох дітей.

“Посеред дороги пішоходи помітили небезпеку й одна жінка з дитиною зупинилася, а інша спробувала добігти до тротуару, тримаючи за руку другу дитину. Саме її збив мотоцикл, що летів на великій швидкості. Від удару дитину відкинуло на кілька метрів, а мотоцикліст навіть не пригальмував”, – пише автор повідомлення Євгеній Білих.

Камери зафіксували його на кільці, що на вулиці Пушкіна, звідки мотоцикл попрямував проспектом Лесі Українки, вулицями Винниченка та Грушевського у напрямку села Пійло.

«Якщо ви стали очевидцями або свідками, а також можливо маєте якісь фото або є відеозаписи даної ДТП, просимо не бути байдужими та повідомляти будь-яку інформацію до поліції особисто, або зателефонувавши на лінію «102», – звертається поліція до громадян.

Поліція просить усіх водіїв, які рухалися цими ж вулицями у проміжку часу від 19:40 до 20:30 переглянути записи відеореєстраторів та допомогти встановити номерні знаки мотоцикла. Найімовірніше, йдеться про мотоцикл SUZUKI.

Характерна деталь: у мотоцикла не світила передня фара.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.