Take a fresh look at your lifestyle.

“На кладовищах місця ще є, в моргах – місць немає. Якщо в когось ще мізки залишилися, вакцинуйтеся!” – Комаровський (відео)

0 554

Лікар Євген Комаровський зробив гучну заяву, що осінь цього року може стати трагічною для багатьох, тому що лікарні заповнені.

Про це від розповів у своєму відео у Фейсбук.

“Красива осінь звісно, друзі, але, по ходу, для багатьох це остання осінь цього року, а також у житті … Вибачте за емоції … Ситуація хрінова, і хрінова – це м’яко сказано. Мені дуже важко добирати слова. Те, що лікарні забиті, це м’яко сказано. Якщо хтось із депутатів говорить, що місця в лікарнях ще є, він бреше. На кладовищах місця ще є, в моргах – місць немає. Є черги санітарок з каталками з трупами в морг”, – зазначив лікар.

За його словами, заповнені лікарні і морги, куди везуть померлих від COVID-19 вдома.

“І коли люди померли вдома і їм не встигли зробити ПЛР, то вони помирають не від ковіду, а від нібито якоїсь пневмонії. На цьому тлі виникає нова страшна проблема: люди нарешті усвідомлюють, розуміють, що треба зробити щеплення, але зробити щеплення не можуть, тому що вже купили сертифікат про вакцинацію і їх тепер ніяк не вакцинувати. А в реанімаціях, 99% тих, хто в реанімаціях, не щеплені, а половина з тих, хто нібито щеплений, – з купленими папірцями”, – заявив Комаровський.

 

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.