Take a fresh look at your lifestyle.

Поради щодо придбання автомобіля

0 15

Уявіть, ви стоїте перед машиною своєї мрії, і в автосалоні вам кажуть, що поїхати на цьому автомобілі додому ви можете вже майже сьогодні, але тільки підписавши кредитний договір.

І тут треба зробити над собою зусилля та взяти паузу для того, щоб ретельно обміркувати цю пропозицію! Адже рішення про взяття грошей у борг не можна ухвалювати спонтанно. Вся відповідальність за рішення скористатися кредитними грошима лежатиме на вас, виплачуватиме кредит – ваш обов’язок. І ви повинні бути впевнені, що може це робити! Тому перед тим, як взяти на себе кредитні зобов’язання, треба вибрати найвигідніший для вас варіант. А варіанти тут такі. Ви берете кредит у самому автосалоні.

Зазвичай у цьому випадку вам потрібно буде вибирати із готових кредитних пропозицій кількох банків-партнерів дилера. Найчастіше ділери мають спеціальні домовленості з банками, і можуть запропонувати вам вигідні умови кредитування. Іноді за цих обставин можна розраховувати на більш виграшні умови кредитування на певну лінійку автомобілів, окремі моделі або комплектації. Якщо це ті моделі, які вас влаштовують, то, можливо, це саме ваш варіант. Тому звертайте увагу на ці речі – можливо такий кредит коштуватиме дешевше. В іншому випадку ви заздалегідь знайомитеся з пропозиціями банків, дізнаєтеся про найкращі умови за кредитами, вибираєте банк, і тільки після цього з вже оформленим кредитом йдете в автосалон. Кредит у банку ви можете отримати як безпосередньо на покупку автомобіля, так і просто на споживчі потреби.Також варто звернути увагу на мегамільйон та спробувати свої сили

Які ще є варіанти купівлі авто?

Автомобіль сьогодні можна купити в лізинг. Автолізинг – це придбання лізингової компанії автомобіля та передача його вам у тимчасове користування як з наступним викупом, так і без нього на підставі договору між вами та лізинговою компанією. Що вигідніше: купувати автомобіль у лізинг чи кредит? Дати відповідь на це питання можна, тільки якщо уважно розумітися на кожному конкретному випадку. Ось основні особливості покупки автомобіля у лізинг. ! Право власності на автомобіль у вас виникає лише після повного погашення боргу перед лізинговою компанією. ! Вимоги до лізингоодержувача, як правило, нижчі.

Процедура оформлення угоди проходить швидше, оскільки не потрібно ретельної перевірки лізингоодержувача. Так як автомобіль до остаточних розрахунків буде власністю компанії-лізингодавця, вона нічим не ризикує. ! Автомобіль здебільшого страхується полісом КАСКО, що накладає додаткові витрати на лізингоодержувача. І, як правило, ці витрати неочевидні, оскільки поділені та приховані у щомісячні платежі. ! Як правило, лізингоодержувач може розраховувати на значно більш гнучкі, ніж за кредиту умови договору. !

У разі виключення лізингової компанії з реєстру Національного банку лізингоодержувач може зазнати збитків: користувач не отримує автомобіль і втрачає кошти, що вже внесені за машину. ! Наприкінці терміну договору можливі два варіанти: або ви сплачуєте залишкову вартість, зазначену в договорі, і стаєте повноправним власником авто, або розриваєте договір і повертаєте автомобіль компанії – лізингодавцю.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.