Take a fresh look at your lifestyle.

“Сьoгoднi батьки повepталися з магазину і мoїй матері стaлo погано”: батько рoзгубився, почав плакати..в цей момент пpoїздив хлопeць, який зyпинивcя…

0 3 652

Нам у повідомлення прийшло повідомлення про подяку хлопцю, який не був байдужим і своїм вчинком врятував маму пана Івана:

“Мої батьки йшли з магазину і моїй мамі раптово стало погано, вона втратила свідомість. Пізніше вияснилось що це проблеми з серцем.

Мій тато дуже розгубився, почав плакати і кричати про допомогу. В цей самий момент мимо проїздив хлопець. Він швидко прибіг, оглянув та сказав перехожим викликати швидку. Коли відчув що пульсу немає то почав робити непрямий масаж серця 15 хвилин до приїзду швидкої”.

Слава Богу мама вижила, цей хлопець врятував їй життя. Пізніше я дізнався його прізвище – Калакура Микола Михайлович. Я просто хочу йому подякувати що не були байдужими та зробили все від себе залежне.

Проблеми не склало знайти його фото у Фейсбук. Чоловік жінки підтвердив що це він – той що врятував життя його дружині.

З його профілю ми дізналися що він працює в патрульній поліції міста Львова. Дякуємо Миколі за виховання, професійність і не байдужості до ситуації.

Ця стаття написана лише з причини однієї ( це тим хто вже подумав про то що піаримо поліцію , ми це пізніше при відшукування хлопця виявили ) щоб дати зрозуміти – варто бути не байдужим !!! Наразі Микола врятував людське житя !!!

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.