Take a fresh look at your lifestyle.

Робота над просуванням сайту — 6 етапів, з яких складається ефективна розкрутка сайтів від агентства «Site Ok»

0 32

Багато хто чув про SEO-просування, але лише деякі заглиблювалися в цю тему настільки, щоб зрозуміти, наскільки воно важливе. В епоху інтернету для бізнесмена не бути власником сайту означає позбавити себе безлічі можливостей. Наприклад, за допомогою такої мережевої філії як інтернет-магазин можна вплинути на збільшення прибутку. Справа в тому, що так ви будете отримувати гроші не тільки з оффлайн-магазину, але також з сайту.

Крім прибутку, звернемо увагу на те, що просування сайтів допомагає наростити стабільну клієнтську базу. У мережі є величезна кількість майданчиків, які надають товари схожі з вашими. Ви знаєте, як виготовляється ваша продукція, маєте сертифікати якості і величезне бажання задовольнити клієнтів. І SEO-просування допоможе довести споживачам, що продукція саме вашого підприємства є найбільш якісною, що тільки ваші послуги ефективні. Розкрутка сайтів спрямована на те, щоб якомога більше людей дізналися про дійсно корисні товари.

Якщо ви хочете порадувати користувачів в інтернеті надійними послугами або продуктами, але не знаєте як це зробити, звертайтеся в агентство «Site Ok». Команда SEO-фахівців з десятирічним досвідом роботи в області інтернет-маркетингу допоможуть розповісти про вашу справу, використовуючи сучасні методи просування в системі пошуку і соціальних мережах. Кожен фахівець компанії спрямовує свою діяльність на досягнення спільної мети — зробити саме ваш сайт впізнаваним і підвищити рівень довіри клієнтів.

Які етапи має пройти сайт на шляху до топу найпопулярніших сервісів в пошуковій системі

Просування сайтів від Site Ok є комплексною послугою, на яку потрібно витратити значну кількість часу. Коли ми говоримо про даний процес, ми повинні чітко це розуміти. Не розраховуйте за надшвидкий результат. Нижче ми розповімо про етапи розкрутки і ви самі зрозумієте, чому не можна вивести сайт в топ Google за короткий час.

Отже, просування сайтів складається з таких поетапних процесів:

  1. SEO-аудит. Включає в себе наступні пункти: дослідження характеристик продукції сайту клієнта, аналіз самого веб-майданчика, підготовка списку помилок в його роботі, створення плану виправлення знайдених помилок, оцінка видимості сайту відповідно до запитів і багато іншого.

  2. Створення семантичного ядра: збір інформації про ключові слова і розподіл їх за групами. Ключові слова потрібні для розробки структури ресурсу, написання SEO-оптимізованих текстів, створення мета-тегів і заголовків, оптимізації сайту і в інших цілях.

  3. Створення структури сайту. Даний етап можливий тільки після збору семантичного ядра. Структура сервісу складається з безлічі сторінок, які повинні бути створені з урахуванням певної групи ключових фраз.

  4. Внутрішня оптимізація: впровадження автоматичної системи формування мета-тегів, швидке завантаження сторінок сайту, видалення дублів сторінок, розробка карти і стандарту винятків для роботів, оптимізація заголовків та інше.

  5. Поліпшення юзабіліті. Спочатку ми в цілому перевіримо зручність користування сайтом і тільки потім почнемо процедуру поліпшення. Спростимо інтерфейс, спосіб оформлення замовлень, розмістимо корисну і важливу інформацію у вигляді текстів, картинок та інших матеріалів. Це призведе до зниження числа відмов і збільшить час перебування користувачів на сайті.

  6. Зовнішня оптимізація: робота з посиланнями, публікація на інших ресурсах текстів з ключовими фразами про вашу компанію, розміщення реклами.

Тепер, коли ви знаєте деякі особливості роботи SEO-фахівців, ви будете озброєні і не підпадете під вплив привабливих, але нечесних слів про швидку розкрутку. Щоб виключити можливість неприємної співпраці з такими компаніями, пропонуємо звернутися в «Site Ok». Тут вам гарантують чесність, прозорість просування і доступну вартість послуги. Зв’яжіться з нами і ваш сайт потрапить до рук надійних професіоналів.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.