Take a fresh look at your lifestyle.

“Лікарі не в змозі це пояснити і лише розводять руками”: дружину отця, яка вaгiтнoю з COVID, мала урaжeння 90% легень – вчора виписали з лікарні

0 1 051

Дружину Львівського священника, Катерину Терлецьку, матір шести дітей, яка потрапила в лікарню вагітною із COVID-19 та понад 90% ураження легень вчора виписали з з лікарні.

Про це розповідає клінічна лікарня швидкої допомоги міста Львова на сторінці у Facebook.

Це саме той випадок, який змушує повірити у диво. Виписалась наша пацієнтка, Катруся Терлецька, мати шістьох дітей, яка вагітною потрапила до нас. У неї було понад 90% ураження легень. Два тижні вона боролася за життя перебуваючи на ШВЛ у відділені інтенсивної терапії.

Катерину на 7 місяці вагітності перевели з іншого медзакладу із 90% ураженням легень та діагнозом – тотальне ураження легень, тяжкий респіраторний дистрес легенів, тромбоемболія легенів та показники крові. Вона була у досить критичному стані.

Так як ні матері ні дитині не вистачало кисню то їй зробили екстренний кесарів розтин.

2 тижні пацієнтка провела у медикаментозному сні та на апараті ШВЛ із найважчими параметрами штучно-вентиляційної терапії. Та сьогодні з тих 90, майже 95% тотального враження легень в залишилась стадія фіброзування.

Звичайно, жінку чекає ще довго реабілітація, але найважливіше те що Катерина повернеться до своїх дітей та новонародженої Даринки.

Зустріли Катерину її чоловік та їхні діти, які вже скучили за своєю мамою.

Усі фото у статті: Роман Балук.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.