Take a fresh look at your lifestyle.

У Києві таксист висадив жінку, яка зізналася, що ненавидить українську (відео)

0 2 287

У Києві пасажирка яка сіла у таксі заявила що ненавидить українську мову.

Після цих зухвалих слів чоловік зупинив авто, повернув гроші за проїзд та попросив жінку та її супутника вийти з машини.

Дане відео публікує Телеграм-канал “Реальний Київ”.

Таке рішення водія таксі обурило пасажирів. Чоловік, який їхав на передньому сидінні біля водія сказав що теж ненавидить українську. В результаті почав погрожувати та нецензурно висловлюватися. Як аргумент він заявив, що є корінним киянином і виріс на Бессарабці, також він має українське ім’я “Тарас”.

Після суперечки парочка все ж таки погодилася вийти з таксі. Коли вони вже виходили, чоловік обізвав водія націоналістом та тварюкою. На відео видно що обидва не пасажирів не дуже тверезі. Жінка ледь змогла зв’язати пару слів.

“Ганьба таким “киянам”! А водій молодець, дякую за позицію, щастя Вам і здоров’я! Слава Україні!”, “Молодець таксист! Серед трьох істот, він – єдина людина”, “Ніхто не забороняє спілкуватися російською, але не смій ображати українську мову”, “Я хоч і говорю російською, але, якби таке про українську мову почув від когось, так спокійно вони б у мене з машини не вийшли. Сволоти”, – коментують відео користувачі Мережі.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.