Take a fresh look at your lifestyle.

Що таке контурна пластика губ?

0 38

Контурна пластика – сучасна ефективна процедура, що дозволяє швидко наголосити на природній привабливості губ. Бажаний результат досягається шляхом введення діючої речовини – гіалуронової кислоти – у необхідні зони під шкіру.

Безпека та безболісність

Ризики від процедури зведені до мінімуму завдяки індивідуальному підходу до клієнтів, особистим консультаціям використанню якісних сучасних філерів компанії, сумлінності та професіоналізму лікарів центру Medical Community. Деталі за посиланням – https://mc.clinic/services/inekcionnaya-kosmetologiya/konturnaya-plastika/konturnaya-plastika-gub

Приємна функціональність

Контурна пластика – це не лише привабливий об’єм, чуттєвість, а й помітне омолодження. Гіалуронова кислота, яка вводиться за допомогою ін’єкцій, забезпечує якісне зволоження на клітинному рівні, розгладжує дрібні зморшки. А значить, губи виглядають молодшими, стають набагато ніжнішими. І це без операційного втручання.

Швидке відновлення

Період реабілітації короткий. Госпіталізація не потрібна. Набряк після процедури спадає вже за кілька діб. Обмеження мінімальні.

Чи є протипоказання до процедури?

На жаль, у деяких випадках контурну пластику губ робити не можна. Відкласти процедуру доведеться:

  • Особам, які страждають від інфекційних, запальних захворювань шкірних покривів;
  • Жінкам у період вагітності, а також при годуванні груддю;
  • Особам з онкологічними захворюваннями.

Відмовитися від процедури доведеться:

  • За наявності схильності до утворення рубців;
  • При індивідуальній непереносимості препаратів, що використовуються під час процедури;
  • Який страждає на цукровий діабет, серцево-судинні захворювання;
  • Особам з аутоімунними патологіями.

Звернемо увагу на те, що перед процедурою проводиться обов’язкова індивідуальна консультація клієнта зі спеціалістом. За наявності будь-яких протипоказань лікар центру запропонує відкласти контурну пластику або ознайомить з альтернативними методиками досягнення необхідного результату.

Як проводиться процедура контурної пластики губ?

Індивідуальна консультація клієнта із спеціалістом нашого центру. У процесі розмови буде визначено протипоказання за їх наявності.

Робиться місцева анестезія. Після цього лікар за допомогою низки ін’єкцій водить активну речовину – гіалуронову кислоту – у потрібні зони. Дискомфорт мінімальний.
Після ін’єкцій – легкий масаж, завдання якого – рівномірний розподіл речовини під шкірою.

На що чекати після процедури?

Протягом кількох діб може спостерігатися легка набряклість губ. Це абсолютно нормальна реакція організму, яка не потребує якоїсь особливої ​​уваги. Також нашим пацієнткам ми рекомендуємо відмовитись на 12 годин після ін’єкцій від декоративної косметики та тривалого перебування на сонці.

Важливо підкреслити, що контурна пластика губ є скоріше косметичною процедурою. Вона не потребує перебування у стаціонарі. Майже відразу після пластики можна оцінити її результат.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.